video: parodie despre 2 mai

Scandalul in cazul mahalagioacei Ridzi ia amploare. Pe Basescu il doare la… basca si arunca pisica in curtea lui Boc, care  cica ar vrea o justitie rapida. Nu stim daca si in cazul  fetitei  cu chibrituri: s-a abţinut de la orice comentariu. Monica Iacob  Ridzi a uitat insa un lucru: nu e fata buna a presedintelui (doar oleaca adoptata) asa ca nu poate spera la un nou scandal Becali care sa o scoata basma curata. Gresala ei pentru ca s-a jucat cu focul mizand pe sprijinul prezidential.

Dupa cum se vede in show-ul de mai sus, Florin Chilian si cei de la Happy Fish au relaizat un spectacol sperand o debarcare a duduii Ridzi. PD-L insa nu se baga. Merge pe burta pentru ca deh, totul shoul asta de doi mai s-a facut in sprijinul lu’ EBA. Ca sa iasa fata lu’ tata ieuroparlamentara.

PS: Ciutacu viseaza ca Monica isi da demisia. Pe cat ca nu? Cel putin deocamdata. Predictia mea e ca nu o sa fie nici o miscare pentru ca nu au trecut cele trei zile critice… daca o sa tina mai mult de trei, atunci Zeus va lua decizia in aplauzele plebei bucuroase ca cineva a fost sacrificat
UPDATE:

3 thoughts on “video: parodie despre 2 mai

  1. Gogu eu am inceput sa vad si altfel chestia asta cu EBA.
    Pai….EBA pana la urma are o facultate,stie cateva limbi straine,ar putea cu sprijinul unor consilieri sa faca o impresie buna.Dar Becali cu lauda lui ce face?
    Adica sincer noi tot tipam ca de ce s-a dus EBA,dar avem altii mai buni?

  2. cky, nu ca s-a dus EBA e beleaua. Beleaua e ca s-au bagat bani publici un curu ei (e drept ca e fain)… ca a ajuns acolo nu pentru ca a convins ci pentru ca era fata presedintelui.

    Becali a facut multe. de ex:  niste case. Din banii lui. arata-mi altii care au facut mai mult.

     

Comments are closed.