Basescu se desparte de Liiceanu :(

traian basescu

traian-basescuDesi Basescu l-a plimbat cu elicopterul la mare pe el si pe prietenii sai,  i-a cinstit si i-a omenit prin diverse ocasuri de cultura   precumcel de la Golden Blitz, astazi, in cel de al 13-lea ceas Gabriel Liiceanu il paraseste pe Basescu. Filosoful nu  face insa inca un Apel la Lichele.

Astazi Coalitia pentru un Guvern Curat, care altata dat il sustinea pe presedinte in tot cee ce facea si ne acuza pre noi muritorii de rand de rele intentii cand spuneam ca PDL si Basescu sunt doar niste profitori ai suferintei romanului de rand, le-a dat cu filt la fetele [adoptive] ale presedintelui: Udrea si Ridzi.


“Coalitia pentru o Guvernare Curată (CGC) şi Centrul Român de Politici Europene (CRPE) cer demiterea urgentă a miniştrilor din guvernul Emil Boc acuzaţi în presă că au reluat practicile sancţionate în trecut de societatea civilă şi Uniunea Europeana privind distribuţia preferenţială a publicităţii de stat în schimbul unui tratament favorabil în mass-media.” [citeste restul pe Realitatea TV]”

Comunicatul este semnat, în numele CGC, de: Societatea Academică din România, Alianţa Civică, Grupul pentru Dialog Social, Societatea Timişoara, Freedom House, Centrul pentru Jurnalism Independent, Academia de Advocacy şi Centrul Român de Politici Europene.

Nu este cam tarziu domnilor  si doamnelor [ma refer la d-na Pippidi in mod expres] din coalitia asta pentru un guvern curat sa faceti gat? Eu unul nu va spal de pacate. Si nu uit. Scuipatul pe care l-ati aruncat alaturi de presedintele vostru ani de zile in orbrazul nostru se sterge, dar sentimentul  ca am fost scuipati nu dispare… va iertam dar nu uitam.

/scarba mode on

update: Comisia de anchetă în cazul Ridzi ar putea fi condusă de Alina Gorghiu
[mie imi e simpatica pustoaica asta, nu e deloc tzatza asa cum sunt majoritatea femeilor in politica damboviteana, e haioasa, inteligenta ma rog, asa se vede din blog si pe sticla – cu totii stim ca realitatea este adesea alta. Dar faptul ca imi e simpatica nu inseamna ca am sa o votez vreodata!]