Vinovatii fara vina…

banner basarabia

banner_basarabia

Am fost la mitingul din Bucuresti de la TNB. Dezamagire. Doar o mana de oameni. Romania a uitat de Basarabia desi pe niste banere improvizate se scria ” Romania nu Uita, BASARABIA“. Se striga UNIRE… Generatia twitter gandeste altfel. Restul Moldovei, Cateva ONG-uri romanesti isi afirma sprijinul. Este acuzata clasa politica din Romania si Basarabia deopotriva.  Organizatiile neguvernamentale  romanesti anti Iliescu dina nii 90, care se erijau in portdrapel al anticomunismului in anii aceia, tac chitic. Nici Alianta Civica, nici GDS nu spun nimic.

Occidentului nu ii pasa de Basarabia. Vinovatii fara vina – generatie de sacrificiu a web 2.0 sunt batuti, arestati si prea putini sunt intersati de soarta lor. Alte victime colaterale…  Noua dreapta iese, inca o data, la rampa si flutura steagul  neofascist pe treptele TNB. La difuzoare se aud cantecele lui Cristian Paturca cel umilit de cei pe care i-a ajutat sa ajung la putere…
Din lumanarile aprinse pe jos deslusesc cuvantul BASARABIA

Politicienii romani  sunt lasi si tac. Stiu: jocurile se fac afara. Insa atat Mica cat si Marea Unire  s-au realizat FARA ACORDUL Occidentului !!!

Sunt mandru ca sunt oltean: echipa de fotbal  a Universitatii s-a solidarizat cu Basarabia!
Generalul KGB Voronin este sustinut de colegul sau de serviciu Putin… si se comporta exact cum se comporta Ceausescu in Decembrie 1989…

JOS COMUNISMUL:
poate ascultand melodia asta mai mult vor intelege ca Libertatea este bunul cel mai de pret al omului… opare de ce tace Dinescu? de ce tace Ana Blandiana? Liiceanu?

Vinovatii fara vina – Florian Pittis
Asculta mai multe audio Muzica »
VERSURI VINOVATII FARA VINA
PS: In mod firesc pentru mine nu am reusit sa ma intalnesc cu InconstantiN:  mi-a murit telefonul.