Vadim se foloseste de Becali

Dupa ce l-a implorat pe nati meir sa revina in PRM  (contra unei sume de 100-200.000 euro pe luna) Vadim s-a erijat in aparatorul lui Becali si il propune pe lista.  Zgarcitul ala de nati nu a vrut sa dea atatia bani si  s-a dus la PPPS. De unde mai bine a demisionat decat sa cotizeze…  dar sa il lasam pe pacalici si sa revenim la subiect.

PRM l-a pus pe Gigi Becali pe locul doi. Ca de obicei Gigi este naiv si pune botul la vrajala nebunului tribunului.

“Corneliu Vadim Tudor şi-a reconsiderat radical poziţia faţă de mai vechiul său adversar, Gigi Becali, cel care, multă vreme, a constituit ţinta atacurilor sale spumoase. Astăzi, la sediul BEC, Tribunul s-a lansat într-un elogiu fără precedent la adresa celui căruia i-a asigurat poziţia a doua în lista candidaţilor PRM. Becali nu mai este, ca altădată, „păduche” sau „handicapat”, ci „păstorul turmei”, „un simbol naţional”, pentru a cărui cauză este gata să lupte.” [ SURSA – GANDUL ]

Tipc lui Vadim. Uite cum Gigi isi pierde simpatizantii pe care ii castigase. Pentru ca oamenii sunt in dilema: vor sa voteze cu Gigi dar nu vor cu Vadim. Si cum amandoi sunt pe aceeasi lista…

Tot raul e spre bine insa: Pana la urma daca il trimitem pe Vadim  in Parlamentul European nu e un rau atat de mare precum EBA. Macar Vadim are o vasta cultura generala  si nu face deacoarde. E timpul sa se procopseasca si Europa cu el.

Sper insa ca Gigi Becali intelege ca Vadim se foloseste de el…:evil:
UPDATE: PPPS a fuzionat cu PRM. Dan Claudiu Tanasescu candideaza si el pe listele PRM.

4 thoughts on “Vadim se foloseste de Becali

  1. Man eu stiu ca tu esti simpatizant PNG, dar crede-ma pe cuvant ca GIGI nu isi va da seama. E prea orbit de orgoliu si nici nu e prea destupat la minte! ;)

  2. @artistu. wrong: NU SUNT SIMPATIZANT PNG. Mai mult: nu ii suport pe aia de la PNG. Pentru ca si-au batut joc de Gigi Becali… l-au furat, l-au mintit.
    Simpatizant al lui Vadim nu sunt nici atat.
    De altfel parerea mea este ca Becali (care este extrem de destupat la minte, pentru asta bag mana in foc) stie ca Vadim se foloseste de el dar nu mai vrea sa auda – pe buna dreptate – de PNG.

Comments are closed.