Ai trafic. Esti nr. 1 in top. Si?

blog

blog:evil:… daca iti pui intrebari de genul: Google a ramas in pana de culori, sau le-au plecat designerii web?
cand vezi imaginea asta:

google_morse

E greu sa dai click pe logo ala? E greu. Daca dadeai uite unde te trimite nenea google: link: http://www.google.ro/search?q=Samuel+Morse&hl=ro&ct=samuelmorse09&oi=ddle

:arrow:Te cred ca erai obosit, ca inca iti beai cafeaua…  Cu toate ca faci SEO spam la greu scriind despre masturbare, sperma, Playboy, urina … Nu zic ca nu meriti locul 1 la categoria blogging in trafic.ro. E traficul tau e munca ta, dar shhhh!!!  Ai grija l ce postezi ca  te faci singur de ras :)

codrosu_trafic_ro

:idea:Nu poti sa spui despre google ca le-au plecat angajatii. Mai ales ca au ramas pe profit dupa primul trimestru al acestui an [ sursa Victor Kapra] .

Cred ca nu ai sa iei postul ca un afront peronal ci ca pe o critica constructiva :roll:

One thought on “Ai trafic. Esti nr. 1 in top. Si?

  1. I-am scris chestia asta pe blog:


    Doamneee…. cum poate prostia sa fie atat de omniprezenta in romania si mai ales pe blogurile romanesti. Citind ultimele tale articole am ramas uimit de nivelul de inteligenta… Tu chiar crezi ca lumea nu se prinde de spam-ul care il faci ca sa fi in tampenia de trafic.ro pe primele locuri? Tu chiar crezi ca o sa stea cinve abonat la idioteniile de le scrii tu aci? Uita-te la comentarii… uita-te la articole cum jumate sunt copiate de afara si jumate sunt scuipate de creierul tau amortit. Te dai mare blogger si tu nu ai nici cele mai elementare cunostinte despre web. Nu ai nici macar o particica in creierul ala care sa te impinga instinctual sa dai un hover. Oricine foloseste netul de mai mult de un an ar fi avut instinctul asta. Da tu, la cei 15 ani ai tai si care abia descopera cum se baga mufa de net in spatele calculatorului, normal ca ai tendinte de lauda excesiva si impresii de god of the blogs.

    Doamne cate reclame pot fi inghesuite ca sa faci repede un ban cat timp da lumea click curioasa pe top in trafic. Si pana o sa citeasca 2 articole si 3 comentarii de-ale tale, o sa vomite si o sa plece. Si tu ti-ai luat aia 2 centi. rofl.

    Sunt curios daca o sa o publice…. :roll:

Comments are closed.