Hotii in cazul Becali au fost arestati [video]

hoti becali 1a

hoti-becali-1a

In dimineata asa in loc se beau linistit cafeaua deschid televizorul si vad o perchezitie transmisa live de posturile TV. Hotii in cazul lui Becali urmeaza sa fie arestati si totul se petrece ca de obicei la televizor. Chestia asta nu ma mai surprinde pentru ca este mersul firesc al societatii noastre libere si democratice. In decembrie 1989 Romania a transmis prima Revolutie in direct. Ca atare e normal ca evenimentele majore din societatea noastra sa fie transmise in direct.

Insa… am cateva intrebari, asa  de dimineta pe ne… baut cafeaua :roll:

– Cum se face ca arestarea are loc la atat de scurt timp dupa ce i-a fost furata masina  lui Hrebenciuc junior? Sa aibe legatura cu faptul ca Ministrul de Interne este de la PSD???

– Daca in cazul lui Gigi Becali acesta a fost arestat pentru ca si-a facut singur dreptate si i-a agresat pe infractori de ce nu s-a intamplat la fel si in cazul Eugen Preda?

– Daca este adevarat ca cei care au intervenit in cazul Preda si in cazul Becali sunt aceiasi, cine in afara de Tutilescu stia de asta si oalele cui le plateste Tutilescu?

– Presa avea informatia de aseara ca vor urma pechezitii si arestari… De ce nu s-au dus si la Sandu Geamanu? De ce au filmat doar la Tinel??

 O sa revin cu noutati.

update. Filmul perchezitiei si arestarii

REALITATEA.NET – Presupuşii hoţi ai maşinii lui Becali au fost reţinuţi – VEZI IMAGINI DE LA LOCUL DESCINDERII