Alt phishing la Raiffeisen bank: Online Securit Click

scaming2+

Pe emailul de la yahoo deputatul Nati Meir a primit un mesaj de la adresa: anti-phishing@rzb.ro care contine un potential virus sau troian.
Raiffeisen Online Security Click.exe (469KB)
Nu este primul email pe care il primeste…este clar incercare de fraudare.
Si cred ca nu doar deputatul Nati Meir a receptionat astfel de mesaje.
Iata masajul “hackerilor” : Raiffeisen Online Security Click este un program compilat de echipa de securitate Raiffeisen Bank pentru tine si siguranta ta. Pentru inregistrare descarca fisierul Raiffeisen Online Security Click.exe atasat acestui email.
Deputatul Nati Meir nu foloseste aceasta adresa de email pentru relatiile sale cu bancile. Dupa ce ca spameaza mai sunt si prosti…
Intrebarea pe care mi-o pun este: de unde mama dracu’ au aflat astia adresele de email ale clientilor Raiffeisen ? Pentru ca unii din clienti au primit emailuri pe adresele pe care le utilizeaza in mod curent in relatia cu banca.
Si de ce banca sau institutille abilitate (ANRC mai exact) nu iau nici un fel de masuri???
Stiu ca aia de la urban si asociatii au primit o amenda de cca 10 mil lei vechi de la ANRC pt spam. Insa nu se lasa. Eu primesc in continure spamuri de la ei. Bine ca nu ma mai suna. Le-am bagat pula pe gat de cca 50 de ori cand m-au sunat ultima data… si le-am trimis un mail in care le alimentam frigiderul cu carne. Cu toate acestea vad ca nu se potolesc.
Propun sa le trimitiem toti cate un email cu continutul:
MUIE URBAN . Nu mai face Spam!
Legaturi:
“I am the Lizard King. I can do Anything!!!” (Jim Morrison)

John McGogoo aKa johnnyKid