PSD strange bani pentru sinistrati. De fapt isi face reclama. Proasta

cica “PSD se mobilizeza”. Asa zice comunicatul lor de presa…. pfff…

 

Mai sa fie…!

si nu puteau sa dea comunicatul de mai jos DUPA ce strangeau banii (sau ce strangeau) si ii duceau celor din Nordul Moldovei???

Titus Corlăţean le-a solicitat, luni, 28 iulie 2008, organizaţiilor judeţene PSD să se mobilizeze pentru a ajuta familiile afectate de inundaţii, inclusiv prin organizarea de puncte de colectare a ajutoarelor umanitare pentru familiile sinistrate (alimente, apă, materiale de construcţii, îmbrăcăminte, etc.).

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat deja că instituţia pe care o conduce va deschide un cont special prin care se vor strânge fonduri pentru a-i ajuta pe sinistraţii din Moldova. “Îi mulţumim lui Dumnezeu că ne-a ferit anul ăsta de inundaţii, după ce, în ultimii trei ani, am tot avut parte de asemenea fenomene, care au culminat, în 2006, cu revărsarea Dunării şi inundarea Rastului. Tocmai de aceea, am făcut apel la primari, având în vedere acest an agricol foarte bun, cel mai bun din ultima perioadă de fapt, să găsească soluţii pentru a-i ajuta pe locuitorii din Moldova, greu încercaţi în această perioadă. I-am lăsat pe ei să identifice o localitate pe care să o ajute şi cu ce îi vor sprijini”, a declarat Ion Prioteasa. “Consiliul Judeţean va deschide, la rândul său, un cont, unde fiecare doljean va putea depune o sumă de bani, pentru că ştim cât de important este ca cineva să fie alături de tine în asemenea momente”, a mai spus preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.
===

Stirea pare OK. Insa cred ca nu isi fac decat campanie electorala… nesimtiti… pe durerea altora tu vrei sa cresti in sondaje…
Dar asta inteleg unii prin Public Relations: sa faci fapte bune si sa te lauzi cu ele!
Worng.
PR este atunci cand ALTII vorbesc despre faptele tale bune. Punct.Asa ca Domnu’ Corlateanu nenea Geoana: de ce ii mai tineti pe PR-istii aia acolo la partid????

John McGogoo aKa johnnyKid