Autorii imnului turistic al României, “THE END OF CHOICE” dati in judecata

Nu stiu cum facem noi romanii ca preferam sa punem cenusa peste gunoi si ne facem ca nu pute… The Benny Healers – baietii de la HappyFish.ro, cei care au lansat pe youtube  THE END OF CHOICE, urmeaza sa fie dati in judecata.

Uite ce zice Paul Mărăşoiu – preşedinte & CEO Peacock Hotels/Global Hotel Management şi director regional al Golden Tulip:

“…Este inacceptabil ca niste persoane din Romania sa posteze o melodie cu versuri in care sa spuna, atat in limba romana cat si in engleza, ca suntem o tara unde se practica prostitutie, pedofilie si trafic de organe. Institutiile statului trebuie sa se sesizeze si sa pedepseasca astfel de fapte. Chiar suntem indignati de aceasta fapta si vom face chiar o plangere impotriva acestor persoane”

Auzi coane, Mărăşoiu  nu e mai inacceptabil ca toate aacestea se intampla?  Ma refer la traficul de organe, la prostitutie, la faptul ca vin pedofili in romania  si corup copii?… Nu e jenant ca romanii pleaca sa isi faca vacantele in alte tari pentru ca serviciile voastre sunt de cacat si la preturi care sfideaza infinutul universului?

De ce nu ai luat atiutudine ca au ajuns femeiele sa o suga doar ca sa nu moara de foame? (pariu ca mergi si tu la prostituate). Fac pariu ca in hotelurile pe care le administrezi  s-au cazat si pedofili, iar seara strainii urca insotiti de o prostituata.

Nu am vazut inca videoclipul final… dar daca ai fi dat in judecata pentru faptul ca indeamna strainii in Romania sa vaneze mistrezi si ursi? Poate si egrete?… Inteleg ca trebuie sa faceti cale libera la mare pentru Udrea care probabil (desi nu are)  v-a pus sula in coaste  tu si compania  have no choice... ai bine taci, mergi pe burta si gandeste campania facuta de The Benny Healers ca pe ceva pozitiv: datorita lor s-a auzit  in online de voi. Ceea ce nu e rau avand in vedere ca pentru multa lume nu existati…

Si, in final, asa de al dracu’ mai bag inca o data videoclipul::twisted:

 

http://www.youtube.com/watch?v=1FYl9p3VYNg