Basescu – Unsul lui Dumnezeu!

basescu unsul lui dumnezeu

Despre spamul prezenta online a popilor am mai scris.

Monica se amuza din Suedia urmarind forumul crestin ortodox. Via  yahoo mesenger mi-a trimis urmatorul link:

http://www.crestinortodox.ro/forum/showthread.php?t=7768

din care citez:

andreicozia
Senior Member

Este scris:
Orice cirmuire este de la Dumnezeu!
Ca urmare trebuie respectata!
si deasemenea sa nu uitam ca
Asa cum Unsul lui Dumnezeu raspunde pentru pacatele lui el va raspunde la Judecata si pentru pacatele supusilor lui, pacate pe care le putea preveni!

De aceea a fi presedinte este o mare responsabilitate !”

===

Este scris ca: ORICE putere conducatoare este de la Dumnezeu!
La urma urmei si prin Biserica tot prin si de oameni este ales.

===

=====
glykys
Senior Member
Citat:
În prealabil postat de andreicozia Este scris ca: ORICE putere conducatoare este de la Dumnezeu!

La urma urmei si prin Biserica tot prin si de oameni este ales.

Deci si Hitler tot de la Dumnezeu! Si Ceausescu la fel… Nu vreau sa polemizam, oricum,ne meritam soarta, asta e sigur. Daca am fi fost mai luminati in decursul istoriei, nu ajungeam in acest punct. Dar sa ii dam Cezarului ce e al Cezarului….

=====

Doriana Doriana
Senior Member
“Si stapanirile rele sunt ingaduite de Dumnezeu pentru a pedepsi pacatul si a face oamenii sa-L caute pe El. Caci omul obisnuieste sa se indeparteze de Dumnezeu cand ii e bine si sa se apropie de El numai cand e in stramtorare.

Isaia 47:4 Zice Izbăvitorul nostru; Domnul Savaot este numele Lui, Sfântul lui Israel!
5 „Stai tăcută şi mai la întuneric, fiică a Caldeilor, nimeni nu te va mai chema pe tine stăpâna regatelor”.
6 Mâniat am fost pe poporul Meu, pângărit-am moştenirea Mea şi am dat-o în mâna ta. Dar tu n-ai avut milă şi asupra bătrânului ai apăsat cu jug greu.

Ieremia25:9 Iată, … voi trimite la Nabucodonosor, regele Babilonului, robul Meu, ca să le aducă împotriva acestei ţări şi a locuitorilor ei şi împotriva tuturor neamurilor dimprejur pe care le voi pustii, le voi înspăimânta, le voi face de râs şi de ocară veşnică.

=====

basescu unsul lui dumnezeu
Odaca ce in functii de conducere din regii, directii aflate in subordinea Guvernului au fost inscaunati intru fericirea poporului roman si pentru propasirea credintei se naste o intrebare: cu cine a votat Ayatolahul Daniel?

3 thoughts on “Basescu – Unsul lui Dumnezeu!

 1. Hristos a inviat!
  De altfel, nu ma mir: de cand Romania este republica, fie ea socialista sau capitalista, Basescu (in a doua candidatura), este primul presedinte uns de BOR, precum domnitorii si regii nostri.
  Parerea mea despre religia crestina? Are pacatele ei in decursul istoriei (aci ma refer la catolicism), cu razboaiele religioase, inchizitia etc.iar ambele…

  “Religia – o frază de dânşii inventată
  Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug,”
  (M. Eminescu)
  Sper sa nu vada Vania sa-l supar!
  O seara frumoasa!

 2. Stă în putinţa noastră!

  O fapta buna…
  Sa fii OM, e lucru MARE!
  S-o ajutam pe Kassandra! Cu fiecare leu, euro, daruit din suflet, mai … Oameni ! Sa nu uitam nici de Radu, tot un pui de zambet ! Hai sa fim Oameni!!!
  FĂ TU MAI DEPARTE
  Primiţi bulgărele de zăpadă şi daţi-l mai departe! Faceţi măcar o faptă bună pe zi!. Şi, aşa cum zice Mile, “vă veţi simţi mult mai lipsiţi de toxinele unei vieţi banale, într-o Romanie de doi lei”.
  Kassandra, o fetita salvata de la moarte si infiata de Iosif Rotariu şi soţia lui, Dana.În decurs de un an şi patru luni, fetiţa a fost supusă la 24 de intervenţii chirurgicale, din cauza faptului că avea foarte multe oase rupte. Nici acum nu îşi poate folosi mâinile şi un picior, iar maxilarul necesită o operaţie imediată.Trei operaţii, 100.000 de euro.Până acum, soţii Rotariu au cheltuit 40.000 de euro, însă greul abia acum începe. Kassandra mai are nevoie de trei intervenţii, pe care le poate face doar în străinătate, la Strasbourg.
  Daca vrei sa o ajuti pe Kassandra, mai jos se afla conturile in care se pot trimite bani:
  Cont lei: RO34BRDE360SV18398993600
  Cont euro: RO70BRDE360SV80487003600
  Cont dolari: RO29BRDE360SV96418133600
  Titular: Daniela Liliana Rotariu
  Site: http://www.iosif-rotariu.blogspot.com
  http://sfinx777.wordpress.com/2010/04/09/sa-fii-om-e-lucru-mare/

  Vă rog!!! Hai să ajutăm puiul de zîmbet – Kassandra !

 3. Bine, inteleg ca fac oarecum abuz si propaganda insa situatia nu se schimba. Ideea pe care vrea sa o transmita e ca va fi judecat si pentru ceea ce a facut poporul lui atat timp cat el a fost la conducere.
  Deasemeni nu poate fi judecat ce zic unii altii pe net ca nici nu stim ce varsta sau ce hram poarta.
  Nu se refera la faptul ca Basescu este “unsul” deoarece Basescu ocupa functia temporar. Aceiasi opinie ar fi avut-o si daca era Geoana sau Crin sau Potarca: ca cel ce ocupa functia este responsabil in fata lui Dumnezeu. De asemeni, in biserica, la fiecare slujba poporul se roaga pentru “conducatorii tarii acesteia”, deoarece, ne convine sau nu, daca ei nu sunt luminati tot noi suferim, iar Biserica asa are ordin: Supuneti-va stapanirii, si nu altfel.
  In momentul in care sunt alegeri, Biserica nu se baga ca institutie, preotii avand optiuni politice extrem de diferite. Ca sunt preoti cu idei politice e alt lucru, ea apara drepturile ei atunci cand e nevoie, si nu prea a fost nevoie. Sunt oameni simpli nu-i mai dati ca exemplu ca nu sunt relevanti.

Comments are closed.