Bucurati-va de sarbatorile astea pentru ca …

favico… s-ar putea sa fie ultimele.

Dupa sarbatori incepe haosul. Concedieri… Greve… Scumpiri… Inflatie…

Si anul viitor o sa taiati porcul. De pe lista de prioritati. Concediul sa il faceti in balcon daca locuiti singuri. Daca nu in buda.

Bucurati-va de sarbatori. Mancati  carne de porc si imbati-va ca porcii: la anul o sa fiti tratati ca porcii de autoritati.

Bucurati-va de sarbatori. Cititi ziare cat inca sunt gratis pe internet. La anul o sa platiti pt ele.

Bucurati-va de sarbatori… Cumparati-va toale noi pentru ca la anul vom cumpara de la second hand.

Bucurati-va de sarbatori… daca nu ati trimis copiii cu colindul sa cerseasca pe la usi, e timpul sa o faceti: se vor antrena pentru a cersi in strada anul viitor…

Bucurati-va de sarbatori… faceti- poze anul asta pentru ca anul viitor sa va uitati la ele si sa spuneti: ce gras eram acum un an!

Bucurati-va de sarbatori… Mergeti pe jos cat mai mult. La anul un bilet pe autobus o sa fie un lux pe care si-l vor permiti doar cei care au avut supermarket si vor avea macar o taraba in piata…

Bucurati-va de sarbatori… Dormiti mult. Anul viitor o sa munciti 14 ore pentru salariul de anul acesta…

Bucurati-va de sarbatori … Ascultati muzica.Manele, Hip Hop, rock, clasica… populara ce vreti si ce nu vreti. La anul o sa auziti doar preotii cantand prohodul unei natiuni…

Bucurati-va de sarbatori! Poate o sa va sinucideti pentru ca sinucigasii nu au parte de slujba in biserica. Ca atare cheltuieli mai putine pentru cei ramasi.

Bucurati-va de sarbatori … daca sunteti inconstienti …

4 thoughts on “Bucurati-va de sarbatorile astea pentru ca …

  1. Din câte văd, ai avut dreptate: din sărbători, românii înțeleg doar că trebuie să bage ca animalele în ele. McGogoo, dacă ai vrut ca postul ăsta să le spună ceva românilor, ai dat greș. Și asta se vede chiar de la primul comentariu primit.
    Disprețuiesc 98% din români. Și așa voi face și anul viitor.

Comments are closed.