Ghinionul “zergilor” din miscarea #rezist

lineage2 #rezist

Cand ma jucam Lineage 2, erau doua categorii de players intr-un clan sau alianta:

1- DD (damage dealeri) aia care contau si facea ravagii printre enemy si

2- “Non-factors” porecliti si “zerg” pt ca erau multi dar mureau repede.

Non-factors erau utili la siege-uri sau cand trebuia sa ne batem cu si pentru un raid boss. Fiind multi tineau ocupati inamicii si DD-ii puteau sa faca bresa ca sa cucereasa un castel sau sa se concentreze omoare DD-ii inamici. Totusi prin numarul mare zergii puteau sa apere foarte bine o pozite. Odata alianta inamica ocupase pozitia pentru Baium (un raid boss) cu peste 50 de zergi. Am mers spre si doar cu un party (maxim 9 oameni). Toti eram Damage dealeri si am facut prapad printre “enemy” dar in cele din urma ne-au matrasit. In acest timp insa alianta noastra s-a grupat si o noapte intreaga ne-am batut pentru Baium. Zergii nostri si zergii lro au murit pe capete si noi am reusit “sa facem Baium”.

Cei din #rezist nu sunt decat niste “zergi”: sint multi si utili doar la niste proteste. In restul timpului sint “non-factori” dar le place sa creada ca ei vor schimba ceva. Dar da bine la capitolul imagine sa ai multi oameni in strada chiar daca multi dintre ei nu stiu ce vor. DD-ii din alianta lor sunt altii (Iohanis, Ciolos, Basescu, USR si mai nou PACT). Ghinionul zergilor #rezist este ca proprii lor DD se lupta intre ei pentru controlul #rezistentilor asa cum se luptau liderii clanurilor pentru putere intr-o alianta.

PS: Nu imi trece prin cap sa neg faptul ca printre cei care si-au pus hastag #rezsit nu sunt foarte multi extrem de bine intentionati. Oameni cinstiti si care vor sa schimbe ceva in Romania. Din pacate nu realizeaza ca eforturile si bunele lor intentii le sunt furate. Ca in in spatele luptei lor cu coruptia   sunt lideri de clan care vor face totul pentru a deveni ei lideri neconstestati ai serverului numit Romania.