Celor de la GSP NU le pasa de sport!

Initial nu am vrut sa scriu despre asta dar m-am enervat.

O sa imi ziceti ca sunt carcotas, ca sunt al dracu si ca ma iau de cei de la GSP  degeaba, ca au facut o campanie buna. Au facut pe dracu’. Dar asta e partea a doua. Am sa vorbesc de campanie alta data. Acum ma refer la sentimentele gazetarilor pentru sport.

Asadar repet: Celor de de la GSP nu le pasa de sport. Lor le pasa de fotbal si de bani. Atat. Daca le pasa de sport faceau campanie pentru box, sah, ciclism, arte martiale… Daca le pasa de sport nu aveau cel putin deschidere de ziar pe saptamana cu femeia lui Mutu, cu masina pe care si-a tras-o nevasta lui Chivu, sau cu chilotii lui Beckham. Celelate sporturi nu stiu daca ocupa 1 pagina de ziar din 16 sau cate are GSP. Poate cu campania asta s-ar putea misca mai mult lucrurile… sa speram.

Ati inteles ideea? Campania aia  cu care se lauda Tolontan pe blogul lui  (din cauza lui scriu acest post) nu e decat un fail. O incercare stupida de a-si face reclama la ziarul lor. Atat. Nu exista nici un fel de compasiune, nici un fel de generozitate. Cu atat mai putin  implicare sociala, civica sau gazetareasca in ce au facut ei… doar foame de bani.

Nu ramane decat sa ma intreb si eu ca fotbalistul ala din videoclip:

“Ce are astia ba?