Comentezi deci existi!

1- Bun. Am instalat un plugin cu topul comentatorilor pe McGogoo.ro. Deocamdata este setat sa isi dea reset la 60 de zile dar il voi seta sa se schimbe la 31 de zile. Asta inseamna un link nofollow pentru comentatori. Vestea proasta este ca  voi renunta la blogroll definitiv.  Adica ma de gand sa il copiez pe InconstantIn.

2- nu am castigat bursa oferita de Mogulul cel Cool. Ma asteptam la asta. In schimb mi-a propus o intalnire.  Trebuie sa fiu onest pana la capat: Dan Voiculescu a reusit sa  ma faca  sa ii vizitez blogul. Consilierul sau de imagine este unul bun si mi-ar placea sa il cunosc si pe el. Pe de alta parte insa si nici mogulul nu este asa cum pare pentru multi la prima vedere: un comunist inchistat si optuz. Nu este nici un politician care crede ca le stie pe toate  precum Nati Meir. Pe care am incercat sa il invat una alta in zadar. Invariabil primeam acelas raspuns: eu dau banii faci cum vreau eu.  Ma intorc insa la mogul: la foamea pe care o am (la propriu) preferam si  bursa si intalnirea. Nu am inteles insa ceva: inseamna ca astept sa fiu contactat?  E doar o miscare de PR? Inca o promisiune de politician? (in sensul ca nu se tine de ea?).

Revin insa la McGogoo.ro : comentezi deci existi. Iar reset-ul este pus special pentru ca in timp unii acumuleaza multe comentarii si nu vreau sa descurajez noii comentatori. Pagina Blogosfera ramane in continuare si urmeaza sa fie imbogatita cu noi linkuri…

2 thoughts on “Comentezi deci existi!

Comments are closed.