De ce nu a fost dat afara Csibi Barna?

csibi barna

Csibi Barna [blog]- scelaratul care l-a spanzurat in mod simblolic pe Avram Iancu – funcţionar public în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Harghita a fost mutat in Tara Motilor  de catre Sorin Blejnar. O gaselnita haioasa dar, conform legii functionarilor publici el putea fi dat afara din serviciu.

Din punct de vedere legal, el putea fi dat afara pentru incalcarea statutului finctionarilor publici [legea 188/1999]:

Sectiunea 2 – Indatoririle functionarilor publici
Art. 43
(1) Functionarii publici au obligatia sa isi indeplineasca cu profesionalism, impartialitate si in conformitate cu legea indatoririle de serviciu si sa se abtina de la orice fapta care ar putea aduce prejudicii persoanelor fizice sau juridice ori prestigiului corpului functionarilor publici.

(3) Functionarii publici au indatorirea de a respecta normele de conduita profesionala si civica prevazute de lege.

Art. 44
(3) Functionarii publici au obligatia ca, in exercitarea atributiilor ce le revin, sa se abtina de la exprimarea sau manifestarea publica a convingerilor si preferintelor lor politice, sa nu favorizeze vreun partid politic sau vreo organizatie careia ii este aplicabil acelasi regim juridic ca si partidelor politice.

Si acum am si eu o intrebare: Czibi Barna era liber de la serviciu in ziua in care a executat asa zisa piesa de teatru?
Daca era in timpul serviciului e si mai grav…

PS: sa ne intelegem: au si maghiarii dreptatea lor. Asa cum noi serbam Unirea din 1918 asa si ei pot plange pentru ca la Trianon  tara lor a fost redusa la o treime. Csibi Barna este insa un neofascist care nu face decat sa incite la ura nu doar impotriva romanilor.

3 thoughts on “De ce nu a fost dat afara Csibi Barna?

  1. Asta ar merita sa fie ingropat in pamant pana la gat si batut cu pietre dalea de se pun la terasamentul sinelor de tren. :)

Comments are closed.