Deadly Blow-uri [6]

Asadar inca un episod. Cel cu nr 6 din seria deadly blow [CITESTE AICI ce inseamna DEADLY BLOW]
favicoLocul 1 in  deadly blow-l cu nr 6 pe mcgogoo.ro este  ocupat de un post al lui Vasile Dancu: “O Democratie bolnava

“Absenteismul masiv nu este un blam la adresa oamenilor politici, nu este un gest conştient de revoltă aşa cum îl prezintă unii analişti prin presa noastră. Este un gest de abandon, un semn de abrutizare a cetăţeanului care nu mai caută soluţii, nu mai crede că ar fi cineva capabil să facă ceva pentru el sau pentru România.”

Al doilea deadly blow: Chinezu cu postul “Despre Manafu şi urmările lui în .ro“:

“Şi totuşi, ce face Manafu de m-am găsit io să-l laud? Ne pune laolaltă, asta face. Să discutăm, să învăţăm unii de la alţii, să schimbăm păreri, să criticăm, să laudăm şi să ne înjurăm. Să cunoaştem mai bine piaţa de online şi să îi simţim pe jucătorii din ea.”

Al treilea deadly blow:  Concursul organizat de omul cu gadgeturile [ Victor Kapra ] in colaborare cu ING: Voi ce ziceti sa ne cumparam online?

Timp de o luna, voi cumpara online platind numai cu ING WebCard diverse chestii si va voi povesti experienta.
Am zis sa nu ma bucur singur de banii primiti spre cheltuiala, asa ca voi achizitiona mai ales chestii pentru cititorii acestui blog. E un concurs, daca vreti. Astept propunerile voastre despre produse mai neobisnuite pentru comertul online.

Am participat si eu dar nu cu chestii traznite intrucat nu sunt genul de individ care sa cumpare chestii de care nu are nevoie. Asadar slabe sanse de castig. Am acordat insa titlul de deadly blow acestui post  deoarece dupa cunostintele mele este prima data cand este promovat un serviciu in acest mod pe blogurile romanesti.

Inca un deadly blow vine de Mircea Badea care cica face Nunta. Sau nu…

E mult mai probabil ca eu sa fiu insurat de multi ani si voi sa nu fi aflat decat sa aveti cea mai mica idee despre ce voi face sau nu voi face in 2010.

Nu imi place MB  dar postul ala arata cumse face presa in romania. Inclusiv la Intact.

Ultimul Deadly blow , dar nu cel din urma, este ZABEST: Patrick André de Hillerin: “Mori Romania“. Pe mine m-a lasat fara cuvinte.

Mori, futu-ti mortii ma-tii de tara in care toti va nasteti academicieni manelisti.
Mori, baga-mi-as pula in tine de curva nenorocita care ai stat la raspantia tuturor pulilor navalitoare.
Mori, tara unicat ce esti, in care cuvantul dat e valabil pana reusiti sa-l sterpeliti inapoi.
Mori, exemplu de rectitudine care ai inventat zicala “Capul ce se pleaca sabia nu-l taie!”.
Mori, tara in forma de peste care reusesti sa te imputi si de la cap si de la coada si, vara, mai ales de la subtiori.