Merg la vot, votez cu Crin Antonescu. De ce?

confruntarea Antonescu

Pana sa vad dezbaterea dintre Crin Antonescu, Traian Basescu si Mircea Geoana din aceasta seara, chiar si in timpul ei, am zis ca nu merg la vot. O intrebare a venit insa din partea lui Robert Turcescu pentru cei trei candidati: un exemplu de reper moral. Basescu a dat exemplu sotia lui, Geoana l-a dat ca exemplu pe patriarhul Daniel [ayatolahul cum spune o buna prietena si am sa explic intr-un alt post de ce] iar presedintele liberal Crin Antonescu a dat un exemplu care i-a facut pe sclifositii care de dau drept elite ale acestei tari sa fie oripiliati, si sa il acuze fie de fariseism fie de lipsa de inspiratie: Tudor Chirila pe care l-am declarat Omul Zilei pe Mcgogoo.ro pentru manifestul sau emotionant.

confruntarea Antonescu Basescu Geoana

Asta arata cat de dobitoci sunt. De ce? Pentru ca de cand si-a lansat blogul  Crin Antonescu a aderat la scrisoarea lui Tudor Chirila chestia care a starnit reactii in blogosfera si, mai mult, insusi Tudor Chirila s-a aratat neincrezator.  Zilele trecut Tudor Chirila i-a fact praf pe toti cei 3 candidati care s-au confruntat in aceasta seara intr-un  post extrem de bine argumentat.

confruntarea Antonescu Basescu 2

Nu reactiile celor care l-au luat in deradere pe Crin Antonescu ma fac sa merg la vot ci faptul ca si-a sustinut pentru a treia oara  [vezi raspunsul lui Crin Antonescu  la postul lui Tudor Chirila] un punct de vedere ci Consecventa. Pentru ca pana acum nu am avut un presedinte consecvent in a-si apara propriile valori si in a promova valorile romaniei, altele decat cele personale. Iar Tudor Chirila este una din valorile romaniei… faptul Ca este un reper m0ral pentru Crin Antonescu ma face sa fiu mandru pentru ca si pentru mine Chirila reprezinta un reper moral.

Votand-ul pe Crin Antonescu sper ca acesta sa ma faca sa scriu intr-o buna zi Romania si nu romania. Ii acord increderea mea asa cum i-am acordat-o lui Emil Constantinescu. Sper sa nu ma faca se regret acest fapt. Asadar, ne vedem la vot.

Citeste: Scrisoare pentru cei care vor sa ma voteze

ps: sper ca  cel putin doi din “criticii” mei Sorin Tudor si Dan Dumitrescu se vor bucura ca merg la vot!

PPS: nu voi analiza prestatiile celor trei din seara asta. Am fost insa surprins ca Mircea Geoana a rezistat in picioare toate rundele. Nu a fost sclipitor dar a rezistat bine la tavaleala. Poate si pentru ca dezbaterea era in trei si nu in doi…

PPPS: acest post nu este unul platit. Daca cei din staful lui Crin Antonescu vor sa dea o sticla de vin sau o cafea sau o bere ma pot contacta :P

2 thoughts on “Merg la vot, votez cu Crin Antonescu. De ce?

Comments are closed.