Deadly blow-uri[2]

ziar

ziar

Nu am mai scris nimic care sa contina tagul Deadly Blow asa ce este timpul.

  1. Tolontan face inca un deadly blow  spectaculos in cazul Monica Iacob Ridzi. Desi uita sa puna o virgula (sau doua?) in titlul postului dezvaluirea este tare: DNA [,] a prins-o pe Ridzi [,] punind microfoane unui angajat!
    (virgula/lele imi apartin(e):  Speriati, in frunte cu Ridzi, l-au chemat pe specialistul IT din MTS, Mesina Paul, si i-au cerut sa stearga definitiv din calculatoare aceste mailuri pentru a nu mai putea fi folosite ca probe de DNA. Calculatoristul a recunoscut in fata DNA toate acuzatiile! [Tolo keep going!!!]
  2. Un alt deadly blow [fara nici o legatura cu primul ] l-am gasit azi in Google reader si vine de la Refresh.ro:   a aparut Bakemono Publishing and Development – o companie de publishing online, cu activitatea structurata pe trei tipuri de site-uri: continut original quality, aplicatíi web-based si mobile web. “Un proiect antreprenorial creat de catre Dorin Boerescu (Godmother, Hyperactive, Agrafa, Tiparituri) si finantat de Daniel Enache (Thousand Tiny Tigers). Viorel Copolovici (pranzuldincaserola.ro, hohoscop.ro) este al treilea membru al consiliului de administratie Bakemono, implicat in dezvoltarea de continut si comunicarea proiectelor Bakemono.”Din echipa manageriala mai fac parte Bobby Voicu (ftw.ro, capslock.ro) si Andrei Rosca (bookblog.ro, basicmarketing.ro), consultanti pentru monetizare si marketing onlin.” Din cate  observ s-au reuni 5 din cei mai influenti oameni online cum ambitia de a face din  Bakemono Publishing and Development un concurent serios in mediul online autohton. In plus cred ca va fi funny: baietii se vor di distra de minune :)

[Vezi ce este un Deadly Blow]