Dezbraca-te de te f… imbraca-te nu te mai…

mts caracatita ridzi

…cam asa a sunat joaca de azi cu demisia lui coana Ridzi infractoarea. Blogurile, televiziunile, twitterul a rasunat de demisia  numitei Iacob Ridzi. Tolontan a publicat azi o schema functionala din care multi infractori functionari publici ar avea de invatat. Asta in cazul in care sunt boi si nu stiau deja. Ceea ce eu personal ma cam indoiesc. Schema este simpla, nu cere multa carte. doar cateva firme de apartament (nu zic garsoniera pentru ca se supara Dan Diaconescu pe mine). Tolontant e optimist si spera ca acest scandal vine in sprijinul statului de drept in romania. Serios? Uite ca eu nu cred… cred mai curand ca vor fi mai atenti de acum inainte cu ciordeala…

Totusi. Luati de aici si studiati.

mts_caracatita_ridzi

  • Toata tevatura asta care dureaza de cca 2 sptamani mi-a adus aminte de cazul Remes. Atunci, probe facute scapate dintr-un dosar de ancheta au dus la demisia celui ce fusese ministru in mai putin de 48 de ore…
  • Unii din PDL tipa ca din gura de sarpe ca  Ridzi a adus prejudicii de imagine partidului. Ma intreb, retoric, si fara sa astept un raspuns: dar prejudicii financiare nu a adus? Sunt unii fraieri care platesc taxe la stat.
  • Bani de salrii nu sunt. Ieri s-a anuntat ca 7000 de oameni vor fi trimisi in somaj tehnic la CFR (mda, poate sunt subiectiv) dar pentru imnuri ale turismului si pentru concerte cu menage a trois cum mama dracu de sunt bani?
  • acesti bani au fost folositi pentru a face campanie lu’ EBA. Mai votati la toamna? Da? Cu cine? adica… de ce?

/scarba mode on

One thought on “Dezbraca-te de te f… imbraca-te nu te mai…

  1. Pai pe liberalul ala de la Armata ( i-am uitat numele) l-a suspendat Zeus fara absolut nici o dovada, fara  nimic Dupa o saptamana, avea NUP omul dar era somer  Cum tocmai ii ziceam cuiva : cum s-o dea Zeus afara? N-a ” furat ” pt EBa ?

Comments are closed.