Din nou despre Blogul lui George Becali

 Am mai scris de Blogul lui George Becali.

Spuneam atunci ca nu este scris de el  si am avut dreptate. Astazi am intrat de curiozitate pe el sa vad daca a mai postat. In primul rand are o noua fata. Rebrandig-ul a folosit de data aceasta culoarea verde a PNG-ului. Nu mai arata  dupa cum se poate vedea in celalat post despre Gigi Becali. Nici acum nu este scris de el, dar macar a aparut Butonista Sefa – personajul/interfata (deci este un IT aka OBIECT nu o fiinta vie) care are grija de acest blog.  Ce face Butonista Sefa o sa vedeti daca dati click aici . Acest it are rolul de spam block. mult mai eficient  cred :D

image

3 thoughts on “Din nou despre Blogul lui George Becali

  1. Cred ca stim amandoi, si de mult, definitia lui Becali. Un tip de om neconformist care nu vrea sa aiba parte de complexitatea fenomenelor de PR de azi. Un tip care isi traieste viata real, fara a intra in matrita dictata de niste reguli sociale, de multe ori, aberante. Poate fericirea de a trai instinctual, poate fericirea linistii financiare. Daca multi din noi am uitat de ele, este el vinovat? Nu! El nu a tradat viata simpla in care s-a trait pana nu de mult (hai niscai secole). Oare se mai poate si pentru noi ceilalti?

  2. @ cristi.
    1- bine ai venit pe blog

    2-ai dreptate

    3- de aia zic ca e varza ideea cu gigi becali si blogul. un site era de ajuns. se vede de la 1 km ca nu este el acolo. nu el scrie pe blog ci una care e degeaba.

Comments are closed.