Doamna Udrea ataca barbateste, pe blog

Postez mai jos un comnicat al doamnei Birchall unul din putinii politicieni pentru care am o oarecare doaza de respect. Nu o Faceam daca nu se lua de par cu Elena Udrea aceasta viitoare Savant Inginer Doctor Academician (SIDA ?!) a spatiului politico-universitaro-mondeno-carpato-danubiano pontic.

Iata mai jos comunicatul Anei Birchall:

———– ———— ———
Doamna Udrea ataca barbateste, pe blog !

Doamna Elena Udrea m-a atacat pe blogul sau. Fara ca eu sa o fi criticat vreodata, fara ca sa fi polemizat pana acum cu domnia sa pe internet, la televiziuni, radiouri sau in ziare. M-a atacat raspunzandu-i unui cetatean care postase pe www.elenaudrea.ro/blog cateva pareri bune despre mine. Deranjata, probabil, ca respectivul pomenea de studiile mele de drept facute la Yale University din Statele Unite, doamna Udrea m-a redus rapid la conditia de individ nebagat in seama spunand ca nu ma cunoaste. Chiar daca e greu de crezut ca o doamna atat de familiarizata cu lumea politica nu stie cine sunt, afirmatia domniei sale nu m-ar fi deranjat catusi de putin daca s-ar fi oprit aici.
Numai ca, in fraza imediat urmatoare, doamna Udrea isi aminteste brusc ca suntem colege si ca predam la aceeasi facultate. “Minciuna sta cu presedintele Norvegiei la masa”, ar fi spus Vlahuta daca ar fi cunoscut-o pe doamna Udrea. Insa nici macar acest neadevar nu m-ar fi facut sa-i raspund, daca doamna atat de celebra a politicii romanesti n-ar fi insinuat ca studiile mele de la Yale sunt o apa de ploaie din moment ce am ajuns sa predau la o universitate particulara din Romania si sunt egala in grad didactic cu domnia sa.

Nu stiu si nu ma intereseaza cum a facut doamna Udrea cariera universitara, dar, pentru cultura generala a domniei sale atat de greu incercata intr-o emisiune de-a domnului Turcescu, vreau s-o informez ca pe mine nu obtinerea gradelor universitare m-a adus la Universitatea Cantemir, ci faptul ca, la momentul respectiv, a fost singura facultate care a avut deschiderea sa introduca un curs special despre procedura insolventei.


P.S. Faptul ca doamna Udrea mi-a tastat gresit numele l-am pus pe seama grabei cu care a scris ca nu ma cunoaste.
Ana Birchall

so… daca pana acum se balacareau doar politicienii iata ca doamnele politicii nus e dezminT. Si, ca de obicei, paruiala muierilor este mult mai spectaculoasa :D… enjoy…
=========================================
“I am the Lizard King. I can do Anything!!!” (Jim Morrison)
Publicat de
John McGogoo aKa johnnyKid