CUM se cauta pe internet

cum se cauta pe internet

Am folosit Google ca orice om si am dat search dupa cuvantul “CUM”
ei bine “cum” se cauta pe internet.

Rezultatele 1 – 10 din aproximativ 168.000.000 pentru cum. (0,23 secunde

Si ca sa nu fiu acuzat de rasism, egocentrism, extremism si alte kkturi am folosit si Yahoo
1 – 10 of 236,000,000 for cum

Metacrawler insa mi-a dat planurile peste cap:
You’ve entered a Web search term that is likely to contain adult content.

Concluzie:
CUM chiar se cauta pe internet!
Insa unii sunt un pic mai destepti. Pentru ca multi copii viziteaza cu usurinta siteuri fie “sexual explicit” fie “cu perdea”.

Sunt zeci de site-uri care sub pretextul unei socializari fac lobby pentru pornografie infantila. Din nefericire copiii de astazi fac sex de la varste destul de fragede. Unii, precum copila aia de 11 ani care a ramasa gravida cu tatal ei cad prada abuzurilor sexuale. Altii insa isi fac un titul de mandrie in a se lauda ca au inceput cat ma devreme viata sexuala. si nu e vorba doar de baieti. ci si de fete

De curand un amic mi-a trims un filmulet facut pe telefon care circula pe net. Intr-o clasa in timp ce profesorul vorbea singur la tabla elevii isi vedeau de ale lor. Unul din ei filma cu telefonul. Iar subiectul filmului sau era o pustoaica de cca 16 ani care ii facea l&%a colegului ei de banca.

Unii or sa se arate oripilati dar ma doare in cur. Recunosc ca primul gand care mi-a venit cand am vazut filmuletul a fost: ” mi-ar placea sa fiu profesor la scoala aia”.

Cum plm  la 12-13 ani umbla cat mai decoltate, se macheaza ca niste tarfe pe centura, fumeaza si la 10 minute le auzi: “pula mea, baga-mi-as pula…” ???

cum se cauta pe internet

Intrebare:
Sunt un batran pervers in baston si senil?