Emo Basescu si Michael Jackson

traian basescu

traian-basescuZilele acestea parintele politico-spiritual al Elenei Udrea, Monicai Iacob Ridzi  si al  Robertei Nastase a bantuit pe la biserici apanzand lumanari intru prelungirea mandatului sau si spre atragerea simpatiei enoriasilor. Pentru ca incepe vremea recoltei Presedintele mult iubit de popor a dat o tura si prin Basarabia, culegand aplauze si alte simpatii pentru vremea recoltei de voturi din noiembrie. Jocurile sale de-a candidatul au fost intrerupte insa de vestea mortii lui Michael Jackson…

Traian Basescu era multumit, se pupase cu poporul, cu popii, aprinsese lumanari trasese puternic pe nari mirosul de tamaie impregnat cu cel de transpiratie. Se pregatea pentru o alta escala bisericeasca cand il ajunse din urma vestea: a murit Maical Geacson.

“Pff, gandii presedintele s-a gasit si asta sa crape acum: ca sa imi strice mie traseul electoral. Sa vezi cum dispar din praim taim!  Puse mana pe telefon si il suna pe Boc:

– Ba piticule, ma auzi?… ca io sunt in masina si nu mi-au dat astia acoperire peste tot, sa imi aduci aminte ca la urmatoarea sedinta de guvern ca trebuie sa imi propui sa initiez niste discutii la nivel national pe tema asta.

– Sefu, va aud. Traiti! cam baraie, or fi serviciile?

– Ha, ha, ha, ce ai ba? serviciile sunt aicea cu mine in masina. Cum crezi ca s-ar asculta unii pe altii?

– Da sefu. dv. stiti mai bine.Traiti!

– Auzi, Ce se mai aude cu Ridzi aia?

– Sefu, nu mai scrie nimeni de ea. Poate prin pagina saispe mai baga cate o stire. Traiti!  Da’ acuma lumea se uita la moartea lu megastaru’ care a decedat la eteatea de 50 de ani. Traiti!

– Uite de asta te-am si sunat. Vezi ca sunt niste gaozari de ziaristi pe aici care ma enerveaza ha! ha! ha!. Vezi si tu cum aranjezi un interviu cu o pasarica din aia din presa sa ma intrebe ceva de maical. Io zic ca ie pacat sa nu profitam de moartea lu’ ala si sa luam si noi o felie din praim taimu’ lui.

– Sefu’ ziaristii astia au devenit rai. Sau aliat cu aia de la GSP si nu ne baga in seama dar pot sa ii zic lu’ Udrea sa bage ceva pe blog despre maical  si o sa ii sara bloggerii in cap. Ziaristii, care sunt prosti si fura dupa bloguri or sa scrie de treba asta iar dumneavoastra sefu, Traiti!ii luati apararea lu Udrea. Si deturnam atentia publica. Traiti!

– Ba Boc tu nu esti prost de tot. Se vede ca esti seful unui partid pe care l-am condus eu…

– Da sefu, traiti!

– …Nu ma intrerupe dobitocule!

– ma scuzati sefu, Traiti!

– Ba, ti-am zis sa nu ma mai intrerupi! Asa ca daca mai vrei sa il conduci (pe pedele), ai grija sa iasa totul cum trebuie. Daca tot ai zis de bloguri ia vezi ce blogheri mai avem noi la partid care sa scrie ceva de mine ca acus vin alegerile. Poti sa le pormiti cate 50 ieuro pe un post.

Iar daca ma alege poporul inca un mandat ii angajezi la guvern ca si asa o freaca aiurea. pe net angatii de acuma. Macar sa angajezi niste bloagari care sa o arda pe net in scopuri electorale nu in scopuri de filme porno si solitare online! Si faceti dracu si voi un sait pentru mine. Sa fie ueb doi zero de ala cum avea Obama ca am inteles ca asa e trendu.  Hai pa. Trebuie sa ma pregastesc sa plang in cazu’ in care ma intreaba un gaozar din presa ce cred de moartea subita a lu’ Maical.

– Traiti, sefu’ ! ma gandeam sa va intreb: La inmormantare mergeti?

– Ma Boc, tu ce nu ai inteles? Tu nu gandesti! gandesc eu si pentru tine. Merg ba.  Da’ doar in cazu’ in care se mai anunta si alti sefi de stat. In special Obama s-ar putea sa mearga… ca din cate imi amintesc eu Maical asta era, acum 20 de ani negru de al lui… Asta ramane varianta de avarie ca nu pot eu sa fiu impotriva licuriciului. Ai inteles?

– Da sefu, Traiti!

Comunicare, relatii publice…