Gandesc ca un psihopat…

Colegele mele de munca au primit chastia asta pe email. de fat si eu dar nu am avut timpul necesar sa il citesc asa ca ele au avut bunavointa sa imi citeasca emailul:

Citeste bine intrebarea si raspunde inainte de a vedea rezultatul.
  Nici un cunoscut de-al meu nu a raspuns (pana acum) corect la intrebare –  nici eu.
  Testul e facut de un psiholog.

  O tipa si-a inmormantat mama. La inmormantare a cunoscut un barbat pe  care nu-l mai vazuse pana atunci. Tipul i s-a parut fantastic, barbatul  viselor ei..s-a indragostit de el la prima vedere.  Cand s-a terminat inmormantarea tipul a disparut fara urma: ea nu reusise  sa-i ia nr. de telefon si nimeni nu stia cine era barbatul.  Dupa cateva zile tipa si-a ucis sora.  Intrebare: Care a fost motivul pentru care si-a ucis propria sora?  Gandeste-te putin inainte de a raspunde, apoi vezi raspunsul mai jos.

Eu am raspuns in mai putin de 3 minute. (nu am sa dau raspunsul). Emo sunt in proportie de 22% insa emailul are la sfarsit, dupa raspuns o continuare:

Daca ai raspuns corect, gandesti ca un psihopat. Testul este elaborat de un cunoscut psiholog american si folosit pt. a vedea daca o persoana gandeste ca un criminal. Multi ucigasi in serie au raspuns corect la intrebare.

ps: Daca ai raspuns corect, fii dragut si da-mi de stire ca sa te sterg de pe  lista mea de contacte…

… asa ca trebuie sa ocoliti acest blog: gandesc ca un pshiopat! de fapt nu era nevoie de test. E de ajuns sa citesti rimele bolnave ca sa iti dai seama cum gandesc :D.

PS: maine, poimaine o sa aflu ca eu am ucis-o pe Elodia!

5 thoughts on “Gandesc ca un psihopat…

  1. Am facut si eu asta acum ceva timp. Din pacate si eu gandesc ca un psihopat. Am dat si altora. Ceilalti nu gandesc ca niste psihopati. Ceea ce-nseamna ca sunt diferit. Votati-ma.

  2. pentru k vroia sa-l mai vada odata pe barbatului de kre se indragostise >:)

Comments are closed.