Generatia copy and paste, presa si blogosfera

blog

blogUn ziarist da o stire despre moartea celei mai batrane bloggerite din lume insa face o gresala de tipar. In loc de amis95.blogspot.com el pune mis95.blogspot.com.

Bloggerii autohtoni [link unu :: link doi ] preiau stirea din ziar cu copy si paste, indica si sursa pentru ca asa este frumos dar nu au macar curiozitatea sa verifice daca adresa blogului este corecta. Daramite sa mai faca o minima documentare sa ne obesteasca despre batrana bloggerita… deja sunt nesimtit si  cer prea mult.

Se intreaba apoi  de ce ii judeca bloggerii mari ?  Nu ca i-as lauda pe acestia. Dar au dreptate: cand dai ca nesimtitul copy and paste,  degeaba indici sursa daca nu ai pe blogul ala al tau mai nimic care sa sa fie personal… Cum dracu vrei sa faci bani din blog daca ceea ce gasesc la tine au vazut deja in cateva ziare?

PS: pentru cei care ma mai citeaza pe blogurile lor, am rugamintea sa va rezumati la 2-300 de semne (inclusiv spatiile).  De preferat ar fi sa nu iei deloc. Ci sa spui: “am gasit la McGogooo chestia asta ” si dai link. Nu faci asta…  Nu dau nume dar data viitoare nu am sa mai fiu politicos cand iei cu copy and paste de aici…

2 thoughts on “Generatia copy and paste, presa si blogosfera

  1. Maestre, acu pe bune. Eu sunt dator sa verific stirea de unde e?Daca am vazut-o in ziaru ZIua, acolo am citit-o eu, ce vina am eu ca Ziua a ciordit??Ziarul ziua, oricum ai lua-o, e mai accesat ca blogul tau(De altfel, ca si al meu, ca si multe ale blogguri). De ce as fi cu ceva vinovat?Netu e atat de mare si blogguri atat de multe…
    Iar ce pun eu pe blog e strict problema mea…tot ce gasesc interesant pe net postez pe blog…si dau sursa…dar sursa UNDE AM GASIT EU…ce ar trebui?Sa dau surse englezesti??Ca logic, stirea a venit din Anglia…NU, DAU SURSA DE UNDE AM LUAT EU!
    Noapte buna:)Si oricum , ms pt reclama:) (decat reclama deloc, buna si cea negativa).

  2. da. daca vrei sa nu te faci de ras… si nu ziarul Ziua a ciordit ci tu :)
    esti prost.
    LE: e chiar atat de greu sa verifici o stire?

Comments are closed.