Intrebare pentru organizatorii Gayfest

De ani de zile Acceot papa bani frumosi de la tarile “civilizate” pentru a apara drepturile homosexualilor. Stiu asta de la un fost coleg de facultate care era gay si ofc membru in Accept. Pana la un moment dat cand s-a restras. Motivul? Mi-a spus ca asociatiaAccept  nu apara drepturile persoanelor gay ci cauta sa faca prozelitism. Si bani… multi bani.

“Prin GayFest, Asociaţia Accept doreşte să atragă atenţia asupra drepturilor comunităţii LGBT – lesbiene, gay, bisexuali, transsexuali” [realitatea.tv]

Bai ma lasi? Gura ca ati luat niste bani frumosi pentru organizarea Gayfest.

Romanii au inteles ca unii sunt blonavi, ca trebuie sa ii ierti daca esti crestin dar asta inseamna ca si ei trebuie sa ma ierte ca nu am chef  sa ii vad cand se imbraca ca niste tarfe… lasati-ma!

Ah nu puteti? cred si eu cand e vorba de malai… Am o intrebare pentru liderii Accept: cati bani ati luat ca sa organizati gayfest-ul? Voua personal cat v-a ramas? Inainte de a fi homosexuali sunteti romani dati-va dracu de stoarfe. Bagati vastu’ in caraiman la fel ca restul… de aia va si convine sa va manifestati public.

Uite de ce nu se face un miting al heterosexualilor: pentru ca nu ii plateste nimeni sa si-o traga in public :D

Inca o intrebare, de data asta pentru Politia romana  gasiti la Mos Califar.

2 thoughts on “Intrebare pentru organizatorii Gayfest

  1. chiar este. stiu “oengisti” care castiga la un priect de 1-2 luni cat castiga altii in  1-2 ani.

Comments are closed.