M-a dezamagit Mogulul…

M-a dezamagit Mogulul. De doua ori. Nu prea tare pentru ca sunt obisnuit cu politicienii si nu ii cred niciodata 100%. Dealtfel e normal sa ai dubii cand un politiciani spune ceva. trebuie sa verifici. De mai multe ori. Prima data cand am vazut ca are ca avatar pe mess poza cu  papagalul Emil Boc!!! Si imi spuna ca Boc este o persoana respectabila. O fi, dar pe mine ma face sa vars…

A doua dezamagire a fost cand am crezut ca Mogulul chiar are umor si era curios daca isi va respecta promisunile.  Nu am luat eu bursa da’  numitul Dan Voculescu (zis si Mogul) zicea eu McGogoo si el Mogulul ca o sa ne intalnim. E drept  a specificat intr-un comentariu sau post ca trebuie sa asteptam invitatia lui. care a cam intarziat… da, stiu e pe drumuri, alearga, este o persoana ocupata… insa un email de curtoazie  se poate trimite. Nu?

Concluzia: Mogulul este la fel ca ceilalti politicieni. Promite multe dar nu face mare lucru… comunicare, PR… orice pentru o imagine pozitiva. Vorbe si nu fapte…

Pentru ca fost funny insa experienta ii dedic o melodie. Stiu ca o sa ii placa deoarece amandoi ascultam genul asta de muzica.

Kansas – Dust In the Wind

httpv://www.youtube.com/watch?v=1qxSwJC3Ly0

2 thoughts on “M-a dezamagit Mogulul…

 1. ehehe

  mi-a scris cineva din partea Mogulului:

  Buna ziua,

  In vederea intalnirii cu domnul senator Dan Voiculescu, va rugam precizati datele dvs. de contact, respectiv nume complet, telefon, orasul in care locuiti.

  O zi buna,

  Echipa CoolMogul

Comments are closed.