Ma vand ieftin. La bucata. Vezi lista de preturi.

humanbody04

humanbody041- Umbla prin targ vorba ca devine obligatorie prevalarea de organe dupa deces. Nu am nici un chef sa ma hacuiasca doctorii si, mai rau, ficatul, inima sau rinichiul meu sa ajunga la cine stie de bogatan care isi perminte sa  [ma] achizitioneze la bucata sau en gros…

2- Criza asta m-a facut sa ma gndesc serios la modalitatea de a a face bani. Nu ma pricep la vanzari. Nu stiu, asa cum se cere in societatea de astazi  sa ma vand. Am stat sa imi scem mintea sa vad ce calitati am si pe care sa le scot in evidenta dar neuronul meu refuza sa descopere ceva.

Daca tot sunt bogatasi dispusi sa cumpere organe prefer sa ma plateasca direct pe mine. Acum cat traiesc si nu dupa moartea mea. Coroborand cele doua ipoteze am ajuns la concluzia  ca trebuie totusi sa incep si eu sa ma vand. Cum nu stiu sa negociez nici la un chil de cartofi am gasit alta solutie sa ma vand: La bucata.

Ce vand? In principiu orice. Oferta este totusi limitata avand in vedere ca unele chestii imi sunt inca indispensabile si ca am doar 2 ochi, 2 rinichi, 2 testicole, 10 degete la maini si 10 la picioare… etc. …

In ceea ce priveste preturile… acestea sunt diferite…

As vinde creierul dar nu are decat un singur neuron asa ca nu am ce sa iau pe el… Ala il las facultatii de medicina din Bucuresti ca material de studiu de exceptie: creierul cu un singur neuron. Nu sunte Terente, desi ma apropii de el, ca sa lasa si altceva.

sa vedem ce pot sa vand…

Rinichiul? Cu asta sa zicem ca ma descurc. Am vazut ca preturile variaza intre 20 si 30.000 euro. Nu toti insa isi permit sa dea suma asta, si pe de alta parte oferta este destul de mare. Se pare ca sunt foarte multi oameni destul de dispusi sa renunte la un rinichi. Chestia care imi incurca un pic socotelile. Ramane de analizat.

Degetele sunt ieftine rau… nu am hotarat cat sa cer pe un deget… dar cat poti cere, de exemplu, pe degetul mic de la mana stanga? Dar pe policele de la mana dreapta? Este o problema pe care trebuie sa o studiez pe indelete. Mai ales ca nu sunt pesimist in privinta beneficiilor banesti…

Ochii! Am ochii albastrii. Albastru inchis in zilele innorate [la propriu si la figurat] dar si aici am o dilema: stangul e mai scump ca dreptul? Cica un ochi e 17.000 euro! Nu am gasit insa decat un singur anunt pe net si asta ma face optimist. Cred ca ochii sunt ceva ma scumpi. Inca un punct de studiat.

Am ajuns la testicule. Google zice ca unul se vinde cu 10.000 euro… cam putin dar pe criza asta si la foamea pe care o am  nu e momentul sa fac nazuri.

Cu asta incep. Asa ca fac un anunt:

Vand  testicul, stangul sau dreptul. 10.000 euro. Nenegociabil.  Plata in avans 50% prin Paypal sau transfer bancar. Restul dupa transplant.

Pentru alte detalii folositi pagina de CONTACT!!!

INTREBARE: oare ma impoziteaza BOC? Serios acum, stie cineva daca o afacere de genul acesta se impoziteaza?

dau cateva pinguri pe la oamenii care, macar in schimbul link-urilor [nofollow, se stie] si pt ca ii am in blogroll sau reader ar putea facilita aceasta vanzare fara sa perceapa comision prea mare. Poate chiar deloc:

Adrian Ciubotaru :: Alecu Racoviceanu :: Alina Gorghiu :: Alexandru Marin ::  Adrian Nastase ::  Ana Birchall :: Andrea – Sandydea :: Arhi :: Blogatu :: Cabral Ibaka :: Dan Voiculescu :: Chinezu :: Corina Cretu :: Cristian Matei :: Cristian Preda :: D3vilbabe :: Dan Dumitrescu :: Diana Tusa ::FSTFR :: Feroviarii :: Ganditor de Hamangia :: George Serban :: Mihai Iorga :: Serban Huidu :: Moshe&Mordechai :: Marius Matache :: Nadia Dincovici :: PAH :: Oana Portase :: RaperBoy :: Roxana Iordache :: palatul Sutu ::

hai baieti si fete, popularizati mesajul sa vina banii !

5 thoughts on “Ma vand ieftin. La bucata. Vezi lista de preturi.

  1. poti sa incerci afacerea si sub forma de imprumut. ii dai bogatanului un coi, se foloseste de el ceva timp si cand moare il iei inapoi ! la vanzare e riscant, poa’ sa crape cumparatorul si ramai si neplatit si cu coiul neutilizat !!

  2. Aici intervine o mica problema:
    de obicei cei care au cojones nu cred ca au nevoie de ceva in plus – iar cei ce n-au.. chiar daca ar cumpara, nu si-ar da seama la ce-ar folosi! ;)
    Deci e greu de gasit terti interesati – si implicit un comision convenabil! :)) :))

  3. ps: parerea mea e ca trebuie sa pastrezi ce ti-a fost dat – mai devreme sau mai tarziu acest lucru se va dovedi cu mult mai util decat niste euro!
    E in legea firii! ;)

Comments are closed.