Miscare buna dar tardiva de PR pentru Elena Basescu

elena basescu blog

Tanara bloggerita Elena Basescu a anuntat azi bomba: isi da demisa din PD-L si va candidat ca independent. Miscarea de PR este una buna dar este tarzie. Regulile in PR spun despre gestionarea crizei ca ai doua variante: ataci imediat sau o lasi sa se stinga de la sine. Criza a aparut in momentul cand Alina Mungiu a cerut, mai mult sau mai putin impetuos ca tanara Elena Basescu sa nu candideze. Cu alte civinte miscarea  de PR trebuia sa apara atunci.

Inainte de a incheia vreau sa fac insa cateva referiri la o mai veche emisune Sinteza zilei in  care Gadea si invitatii sai au sustinut candidatura Elenei Basescu. Unele argumente au fost insa puerile.

Valentin Stan m-a dezamagit,  prin argumentatia adusa in sprijinul candidaturii Elenei Basescu. Citez cu aproximatie:

” Bratienii, familia Kennedy erau pregatiti de mici ca faca politica. Ca atare Elena Basescu are voie sa candideze si sa faca politica…”

Nu are domnule Stan. Stiti de ce? Pentru ca ea face politica de cand a devenit tatal ei presedinte. A ajuns in aceasta functie doar pentru ca e fata lu’ tata… si nu datorita unor merite personale.

Si ca sa ii reaminesc d-lui Stan:

Ce spunea Traian Basescu despre fiica sa pe aeroporul Otopeni – atunci cand i-a facut pe cei de la Intact tonomate cu ieuro??

Citam din presa:

Basescu s-a folosit de cuvintul “onoare” pentru a ajunge la al doilea punct al discursului: taxarea in presa a “succesurilor” fiicei sale, Elena. “Al doilea lucru este legat de campania pe care greii presei, adevarati barbati, au declansat-o de mai bine de o luna impotriva unui copil, fie el si al presedintelui”. Precizind ca proaspatul secretar general al Oragnizatiei de Tineret de PD-L este “un copil inca timid”, Basescu a lansat o expresie noua, “ziaristul-tonomat”. [sursa Cotidianul]

Ce spunea Basescu de curand legat de candidatura fiicei sale?

Chiar nu vreau să comentez. Femeia asta are 28-29 de ani de acum. Eu n-am vorbit cu ea, am vreo lună şi ceva de când nu ne-am întâlnit. Îmi voi face timp să discut cu ea şi ea să-şi facă timp să discute cu ta-su. Dar nu vă pot spune ceva în mometul de faţă.”   [sursa Evenimentul Zilei]

Pai hai sa ne hotaram domnu’ presedinte: ori e femeie ori e copil !!!
Daca era copil inseamna ca Hrebenciuc junior era pedofil? daca e femeie de 29 de ani atunci de ce  este nevoie sa ii iei apararea  cand face greseli in politica, gramatica…?

Bun.

Chiar daca argumentele dlui Stan nu au convins, continui sa cred ca  Elene Basescu are dreptul de a candida asa cum au toti cetatenii acestei tari.  pe de alta parte,  ma bucur sa vad ca incepe sa invete politica si ca in spatele ei se afla, asa cum trebuie, o echipa care munceste din greu: ii pregateste discursurile, i-a facut blog… este un inceput.  Daca se mentine pe linia asta va avea succes.  Pentru asta ii acord o Bila alba.

PS: Nu am inteles de ce a sters blogul? Nu e nici o rusine sa il ai gazduit la wordpress. Sunt destui politicieni care il au acolo…

elena-basescu-blog

One thought on “Miscare buna dar tardiva de PR pentru Elena Basescu

  1. Presupun ca i-au lasat muncitorii de la antena1 mesaje necivilizate :oops: si n-a stiut sa le stearga :idea: Asa ca a sters blogu’ cu totu’ :twisted:

Comments are closed.