Nati Meir, campion: 108 condamnări în Israel, pentru înşelăciuni şi violenţe

image Speram ca adevarul sa ajunga odata si odata la iveala: Realitatea TV a publicat azi un articol: Nati Meir, campion: 108 condamnări în Israel, pentru înşelăciuni şi violenţe .

Peste 100 de condamnări are Nati Meir în ţara sa de origine, Israel.

Procurorii au primit, astăzi, de la Interpol, o adresă prin care se dovedeşte faptul că fostul candidat la preşedinţie a primit pedepse pentru înşelăciune, violenţe sau loviri, ameninţări şi tulburarea liniştii publice.

Adresa a fost depusă la Tribunalul Bucureşti, care va decide, astăzi, dacă Nati Meir va mai sta sau nu în arest. Oficialii israelieni au precizat pentru omologii români că Nati Meir a fost condamnat pentru 94 de înşelăciuni, 4 fapte de violenţă şi 10 incidente de tulburarea liniştii publice. De asemenea, în adresă se mai spune că israelianul a făcut şi închisoare pentru o parte din aceste fapte, în perioade diferite de timp, dar acest lucru trebuie verificat în decursul următoarelor săptămâni. Fostul deputat şi candidat la preşedinţie Nati Meir a fost arestat după ce poliţiştii de la crimă organizată au găsit în biroul său bancnote false de 500 euro, pe care le-ar fi folosit să-şi plătească diferiţi colaboratori.

Etichete Technorati: Nati Meir,justitie,scarba,Interpol,Romania
UPDATE:

Nati Meir rămâne încă 20 de zile în arest

One thought on “Nati Meir, campion: 108 condamnări în Israel, pentru înşelăciuni şi violenţe

Comments are closed.