Nu eu sunt proasta, ei sunt rai!

Doua blonde: Prima o intreaba pe cea de-a doua:

– Auzi fata, care crezi tu ca e mai departe: Luna sau Londra?

– Hellllooooo fata … vezi tu Londra de aici?

 

Nu toate blondele sunt insa asa.  Dovada este blogul blondelor care gandesc. Ieri am scris despre Elena Udrea ca se dadea blogger si i-am zis ca nu este. Ziceam sa radem cu Elena Udrea. Ei bine dar chiar aveam de ce rade… In postul respectiv Elena Udrea se plangea ca cei de la Cotidianul sunt rai si isi bat joc de ea. Nu vazusem inregistraea interviului si am tacut sfios ca o virgina care nu are curajul sa vorbesca despre sex dar si-ar da cu parerea. Aseara insa, la Sinteza Zilei (preluare de la Realitatea TV) am vazut cum Lenuta noastra era intrebata cine este Alexandru Moghioros, si cum a recidivat ca in povestea cu presedintele Norvegiei. “Alexandru Moghiros a fost un revolutionar de la ’48“.  Noroc cu Ursu care i-a replicat: ” Da, ’48 dar celalat ’48. 1948.”

Newdada imi comenteaza si zicea ca are tupeu. Da. Are mare tupeu. Atat de mare incat nu ii este jena sa se prezinte in fata studentilor… sa afirme peste tot ca este conferentiar universitar… Ma intreb, la examene are curajul sa ii pice pe studenti?

Si ma mai indeamna atatia sa ma duc la vot! cum sa ma duc la vot sa pun stampila pe niste nesimtiti care nu au curiozitatea de a invata propria istorie? 

PS: Un link la un post scris in urma cu un an in care ziceam eu de ce nu trebuie mers la vot.