Oamenii macelari

am mai scris depre filmul “Pamantenii”  (Earthlings). Astazi de la dl Mircea am primit cateva imagini din Insulele Feroe insotite de urmatorul text:

Desi pare incredibil, anual, acest masacru brutal si sangeros se petrece in Insulele Feroe, care apartin Danemarcei. Danemarca, o tara care se presupune a fi civilizata. Prea putine persoane din lume au cunostinta de acest eveniment oribil si lipsit de sensibilitate, care se repeta an de an. Acest crunt masacru este opera unor tineri care participa la el pentru a demonstra ca au devenit adulti (!!). Este absolut incredibil ca nu se poate face nimic pentru ca aceasta barbarie sa inceteze. O barbarie savarsita impotriva lui “Calderon”, un delfin extrem de inteligent, care obisnuieste sa se apropie de oameni din curiozitate. Trimiteti acest mesaj tuturor cunostintelor! RUSINE DANEMARCEI!

Am pus si filmul Pamantenii (sper sa se vada) daca nu CLICK PE LINK. (Tu ce zici Dane ???)

 

att0000811att000236att000112att000143

2 thoughts on “Oamenii macelari

  1. Hmm, eu nu cred ca intr-un teritoriu care apartine Danemarcei se poate intampla asa ceva. Indivizii care apar in imagini par mai degraba salvatori din Greenpeace decat marinari. In plus, nu au unelte de pescuit/macelarit in maini. E relativ usor sa colorezi apa in niste poze care infatiseaza o esuare pe tarm a unui grup de balene. Rezultatul, niste imagini de impact care servesc unui scop nobil.

Comments are closed.