nu trage dom’ Semaca… « George Calin’s Weblog

asemenea lucruri se intampla in romania.

Un om a fost impuscat. Legea si autoritatile din romania  mai mult il dezavantajaza. petitia pe care a initiat-o online nu il ajuta cu nimic. semnaturile  de pe acesti site nu sunt valide neavand statulul de “semnatura electronica”. ajuta insa la popularizarea acestui caz.  Dar sa ii dau lui cuvantul:

 

image.png 

Am fost impuscat . In Bucuresti , oarecum in centru , oricum la terasa unei cafenele de fitze . Am fost impuscat de un angajat al localului pentru faptul ca i-am cerut sa fie mai putin agresiv . De doua  zile nu stiu ce sa fac : sa ma bucur ca am scapat ieftin ( adica viu ) sau sa ma revolt ca mi s-a intamplat asta . Nu reusesc sa imi adun sentiment cu sentiment si gand cu gand .  Nu revad decat flash-uri din momentul atacului : ura cu care agresorul mi-a suierat “te omor ma futu-ti gura matii ” in timp ce apasa pe tragaci , flama care mi-a ars pielea fetei si buzele , mirosul de praf de pusca , singele tasnind din obraz si acea disperare absurda de a-mi strecura limba prin gaura din falca …Nu stiu ce va fi in continuare …Nu stiu daca semnul de pe fata imi va aminti ca trebuie sa ma bucur de fiecare clipa de viata sau daca imi va aminti ca la fiecare pas poti intalni un dement inarmat cu un pistol pe care e gata sa il foloseasca doar pentru ca tu iti aperi demnitatea si nu te lasi calcat in picioare de fiecare limbric frustrat . Nu stiu daca ma intriga fapta in sine ci mai degraba ceea ce a urmat : atitudinea de no combat a politiei si aroganta celor trei ( DA TREI ) avocati ai agresorului , declaratiile mincinoase , incercarea OMULUI LEGII de a ma convinge sa cad la pace cu agresorul si de a negocia o suma de bani …

CITESTE MAI DEPARTE: Nu trage dom’ Semaca…George Calin blog

 

Technorati Tags: George Calin,actor,blogger,blogosfera,societate anomica

 

ps: localul se numeste “Caffe de la Grenouille” ( se afla situat pe Splaiul Unirii langa podul Timpuri Noi ) iar agresorul se numeste Pana Matei George si este recidivist ( mai are de ispasit un rest de pedeapsa de 6 ani dintr-o condamnare pt. talharie )