Omul zilei: Mile Carpenisan

Mile Carpenisan

Mile CarpenisanMile Carpenisan scrie. Da, pe blog, cum face toata lumea. Amintiri care dor, amintiri triste dar atat de reale! Povestiri din iad:

Ne uitam impreuna la sutele de cadavre inca calde printre care faceam slalom; la masini fumegande pe parbrizul carora s-au intins creieri; la femei carbonizate impreuna cu copilul pe care il strangeau in brate; la mujahedini inarmati cu mitraliere si pituliti in cate un sant din fata unei case bombardate.

Am citit seria de posturi despre EA si am ramas… hai sa spun impresionat desi nu este cuvantul cel mai potrivit. Senzatia este greu de descris. Citind ce a scris Mile ma simt mic. Atat de mic si imi dau seama ca nu ne apreciem valorile. Ca le renegam…. Ca  pana in ziua in care fiecare din noi o sa ne intalnim cu EA suntem mici, neinsemnati  insa nu in mana destinului… ci in mana unor indivizi care croiesc destine. Care pot cu un cuvant sa te trimita in iad sau sa te scoata de acolo in numele zeului   caruia se inchina: Banul!

Dar… e timpul sa il las pe Mile Carpenisan sa povesteasca:

“Antena ne-a trimis fara nici un regret sa ne-o furam. Daca muream nu plangea nimeni in afara de familiile noastre. Cealalta echipa se intorcea victorioasa acasa. Daca muream – NOI – eram cei care au esuat. Daca muream – muream ca prostii si toata Antena 1 se pisa pe noi pentru ca nu le-a pasat nici o clipa.”

[citeste din poveste pe blogul sau… probabil va urma ]

Respect Mile!

Update, 23 martie 2010. Acum 1 ora Mile s-a stins. Nu voi mai acorda NICIODATA titul de OMUL ZILEI pe mcgogoo.ro. Nu pentru ca nu exista cineva care sa il egaleze sau sa il depasasca le Mile Carpenisan ci pentru ca este un omagiul celui pe care l-am considerat un prieten virtual. Un OM de care m-am atasat si cu care speram sa ma intalnesc…

One thought on “Omul zilei: Mile Carpenisan

  1. Felicitări ! Mulţumiri pentru acest articol, acest OM, MILE, merită mai mult de la noi, pentru că el s-a-ntâlnit cu EA, pentru ca noi să ştim … da, RESPECT, MILE !!!
    numai bine, respecte,
    Sibilla

Comments are closed.