Recidiva la “cumpar iteme DEX”

wtb iteme dex2

Scriam ieri ca nu cumpar si nu vand adena sau iteme pe DEX. Astazi mi-am mai venit cel putin un vizitator care vrea iteme de DEX.

wtb-iteme-dex2Tampitilor: e un joc, cum sa dai bani pe ceva virtual?

Postul asta este pt trafic dar si pentru cei ca cel care a pus anuntul ca vrea sa cumpere iteme  AICI
Aseara dle spuneam unor prieteni de vizitatorii de genul asta pe blogul meu si unul din ei imi spune ca a primit oferta de 2000 euro pentru caracter… si a spus:

“am jucat 4 ani ca sa il vand? m-am certat cu nevasta, mi-am facut nervi, am pierdut nopti ca ii fac subclase, sa il fac lvl 80 … cum sa il vand?”

Si sunt de acord cu asta. Poate suntem no-liferi, poate suntem socotiti sonati de unii, poate ne pierdem vremea intr-un joc… dar nu au fost ani pierduti pentru ca s-au creat prietenii, unii au invatat engleza datorita jocului Lineage 2, altii au ajuns sa invete grafica, editare video… chiar daca e un joc, are destule parti bune. Si, cred ca este un no-lifer intr-o mai mare masura unul care sta si se joaca 1-2 ore/zi dar este capabil sa plateasca si 50 euro pentru un joc decat noi cei care am jucat uneori si 20 ore/zi dar nu am platit un leu… Iar cei care vand, sa nu uite ca DEX e un server free… nu au investit decat timp in acest joc… Si nu i-a obligat nimeni sa joace…

cred ca o sa mai am de scris pe tema asta…

2 thoughts on “Recidiva la “cumpar iteme DEX”

  1. Asta este foarte adevarat , certuri cu prietena / sotia , parintii , zile de scoala / facultate / examene pierdute pe joc. Foarte adevarat ce ai zis aici. +1 de la mine

Comments are closed.