Tariceanu vrea sa-i taie elanul lui Basescu

tariceanu

E moda scolilor de vara in politica romaneasca. Toate partidele politice fac scoli de vara unde juniorii partidelor invata cum sa se comporte la putere: cata spaga sa ia, cum sa se foloseasca de intermediari, cum sa isi tradeze partenerii de guvernare, cum sa fure mai mult ca ei si alte chestii dragute si esentiale unor viitoar politicieni.

Presedintii partidelor vin si tin discursuri la cei mici…. La scoala liberalilor Tariceanu a venit si el si si-a tinut discursul cu tema preferata: Basescu… Mai pe fata mai pe dos, seful liberal si-a expus inca o data oful: presedintele Basescu joaca turca si in tarlaua liberala. Si pentru ca acesta sa nu mai aruncee cu mucii in fasolea altora, Calin (nume de poveste) propune ca atributiile sa ii fie limitate prin Constitutie. Pai bine mai nea Caline… de ce liberalii nu votara impotriva Constitutiei la referendumul propus de Nastase? Aud? de ce nu ati boicotat referendumul la care au fost raportate prezente de peste 100%?.

(Unii primari zelosi au oprit toata carutele care treceau pe ulitele lor si au pus toti soferii sa viteze… asa ca nr. voturilor a depasit nr locuitorilor cu drept de vot.
E bine ca unii oameni si-au vazut de ale lor si s-a ajuns o prezenta de doar 55%…)

Deci (curge apa in beci) dupa ce ca ai lasat-o moale atunci ne intrebam si noi ca niste gospodari pe marginea santului: daca erai matale, sau alt liberal, cocotat la Cotroceni tot asa faceai?

Insa nenea Tariceanu a venit si cu o propunere interesanta la care eu am inceput sa ma gandesc intens: monarhie constitutionala in Romania. Eu sunt din ce in ce mai convins de fapt ca trecerea la monarhie constitutionala ne-ar putea situa in randul tarilor civilizate ale Europei.

=============

Legaturi:

http://bancuripemess.blogspot.com/
http://poeziedebetie.blogspot.com/
Nu-i nimic! Ma-mpiedicai de-o piatra,
toate astea pana maine trec…(Serghei Esenin)
John McGogoo aKa johnnyKid