Tentativa de canditat: Crin Antonescu

crin_antonescu_2Presedintele PNL Crin Antonescu, regret sa spun asta a avut ieri o tentativa de lansare a candidaturii. Demisia lui Ridzi i-a eclipsat lansarea – si imi vine sa cred ca momentul a fost special ales. Televiziunile au spus in treacat ca Antonescu si-a lansat candidatura fiiind concentrate pe discursul lui Basescu. Mai mult, discursul lui Basescu a atacat 2 din mogulii presei romanesti (de ce nu si pe Sarbu??) astfel incat a mai creat o bomba de presa… iar presa a reactionat.  Sa revin la presedintele liberal.

O importanta acuza si o constatare a faptului ca este un presedinte slab vine de la Sorin Tudor care puncteaza greselile de comunicare. Cristian Sutu spune ca sloganul presedintelui Antonescu  este unul slab.

Gluma abia urmeaza: Antonescu promite o serie de masuri care sunt luate cu copy and paste de la Patriciu. Intrebarea mea de om prost si simplu de la tara: auzi Antonescule, da’ matale ai citit Constitutia  Romaniei?  Din cate stiu sarim destul de multi cu gura pe Basescu pentru ca s-a dorit presedinte jucator. Cum poate atunci un candidat la prezidentiale sa propuna masuri de guvernare? Parca in Constitutia de care aminteam Presedintele tarii nu este si seful guvernului. Asadar cum poti propune reducerea taxelor? Da. Poti propune dar nu au drept de decizie mai baiatule!

Sa te mai dojenesc? Faptul ca nu esti deloc activ online aproape nu ma mai atinge. Daca nu ti-ai spus staful ca online-ul este la fel de important ca televiziunea atunci ar trebui sa ii concediezi.  E ca in melodia aia de la Parazitii: nu futi nu existi. Daca iti lansai candidatura online ieri si nu pe televiziuni, nu se mai vorbea pe twitter de ridzipoanca ci de tine…  Am impresia insa ca in staful lui Crin Antonescu se afla niste adversari ai online-ului. Si nu glumesc. Cand o sa am confirmarea am sa dau si numele.

Revin la slogan. Este lung bro.  Prea lung. Mereu liberalii au avut probleme cu sloganurile. intotdeuna au fost prea lungi. Uite, desi nu ma platesti, imi fac timp si ma gandesc la cateva variante de slogan pentru tine… Si le dau moca stafului tau.  Conditia este sa iti faci dracu un site ca lumea si sa incepi sa te misti si online…

iar cu tentativa de lansare a candidaturii … Asta e. Ai ratat momentul. Ti-a tras-o Basescu chiar in ziua lansarii candidaturii…

ps: eu speram ca ai sa ma convingi ca sa merg la vot si sa pun stampila pe tine. Inca mai ai sanse. Dar pentru asta trebuie sa faci altceva…  Nu sa ramai o tentativa de candidat, un surgat… ci unul real.