Teparul nati meir se viseaza Obama

nati meir, teparul care m-a reclamat la politie si nu a vrut sa imi dea banii se viseaza Obama de Romania.  Nu stie ca locul este deja ocupat.  Alti doi oameni politici (nu caricaturi si tepari ca el) se bat pentru rolul asta.

Cum candideaza?  A   facut o petitie online  si deja se viseaza ca face web 2.0.:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p22443044.html

cine este nati meir?

sa dam citire textului:

STATUL ROMAN MERITA UN OBAMA!

Sunt Nati Meir, cetatean roman de origine evreu, am avantajul de a ma fi nascut, crescut si trait in capitalism. In Romania am avut onoarea de a fi ales deputat in Parlamentul Romaniei, legislatura 2004 – 2008, am avut ocazia sa ma implic la nivel national in rezolvarea problemelor tarii. In calitate de membru in Comisia pentru drepturile omului, culte si problemele minoritatilor nationale am luptat in mod deosebit pentru drepturile persoanelor private de libertate, imbunatatirea conditiilor de detentie si aducerea lor la standardele U.E. Ca ales al populatiei din judetul Tulcea in Parlamentul Romaniei, in momentele dificile, generate de inundatiile catastrofale din anul 2006, am fost alaturi sufleteste si material de persoanele afectate.
Ca urmare a activitatii mele am reusit realizarea unei averi personale care ma ridica deasupra suspiciunilor ce se vad la potentialii candidati din spectrul politic romanesc.
Aceste aspecte si calitatea mea de lider, demonstrata atat in activitatea economica cat si in cea politica, ma determina sa candidez la alegerile prezidentiale din toamna acestui an, considerand ca mai multi candidati vor amplifica lupta politica si in final unul va aduce schimbarea asteptata de atatia ani de catre poporul roman

Va invit sa va alaturati demersului meu semnand acest apel.

Va multumesc,
Nati Meir

Ca nu are nici o avere cred ca nu mai este nevoie sa insist.

Am sa fac  mici adnotari asupra afirmatii lor lui.

nascut in capitalism dar a fugit de acolo pentru ca murea de foame si pentru ca a fost condamnat:

(link1 : link 2 in ebraica

si traducerea in romana folosind google translator

link1link2

buun. Sa revenim.

A ajuns deputat din gresala, cum bine a zis Robert Turcescu. De fapt l-a mintit pe Vadim ca are casete cu Adrian Nastase facand sex cu barbati.  In plus,  firma Arad Communications i-a cerut lui Vadim sa ii dea lui Nati locul 1 pe lista contra unui discount (asta afirma oameni din PRM). S-a nimerit sa fie Tulcea.

A luptat pentru drepturile detinutilor? Nimic mai fals. Il durea in cur de detinuti dar vroia sa isi faca imagine. Atat. Dovada este ca atunci cand un detinut a venit la el sa il angajeze l-a dat afara pe usa. Firmele lui nati nu mai exista decat scriptic. Unele chiar au fost desfiintate insa din cand in cand ele desfasoara activitati economice (cu acesta ocazie cer public autoritatilor sa se sesizeze si sa verifice ).

Veniturile lui nati meir?

Stiu doar doua din ele intrucat nu m-au intersat banii niciodata. Nici ai mei nici ai altora. Am aflat intamplator  si fara intentie insa acum le pot posta aici.

1- in anii 90  a trimis muncitori in Israel. Am stat de vorba cu cativa dintre ei  si o parte din mister a fost elucidat Acestia au lasat garantie/ipoteca casele…  Conditia principala pentru plecare  era  ca muncitorul sa nu schimbe firma angajatoare din Israel timp de 12 luni. Cum erau platiti mizerabil multi plecau mai devreme sau mai tarziu la alta firma sperand sa castige mai mult.  Unii nu au revenit in Romania nici astazi plecand in Spania, Italia, etc…  Cei care au revenit si au nevoie de case  trebuie sa ii plateasca lui nati 1000 dolari si isi recupereaza garantia…

2- camata, vrei 1000 euro? sau 20.000? Iti da nati meir dar lasi garantie dublu. Dai banii back dar cu dobanda… de  10-20 %.

Cine s-a alturat demersului? din 12 semnaturi 6  sau 7 sunt ale angajatilor, 1 e a lui, una a fiului sau Or Meir. Ceilalti sunt probabil cei carora le-a dat bani cu dobanda in aceste zile…

PS: ma intreb cand o sa apara si dezvaluiri legate de teapa cu achizitionarea clubului Steaua.

in caz ca doriti sa va amintiti de ce dorea nati gratiere:

PPS.

Era sa uit: nati, daca aveai bani nu mancai din mancarea adusa de angajati si plateai  macar o data la restaurante. Nu plecai fara sa platesti (fapt care i-a deranjat extrem de mult pe cativa din liderii PPPS – BEBE IVANOVICI este un exemplu…)

epilog – un fel de explicatii.

Stiu ca pe viitor potentialii mei angajatori s-ar putea sa imi refuze CV-ul pentru ca vorbesc de rau vechii angajatori. Amintesc faptul ca lucrat pentru multi si nu am spus de nimeni nimci urat desi in multe cazuri aveam motive sa o fac.  Dimpotriva am pastrat relatii bune cu mult dintre fostii mei colegi de munca si chiar cu patronii. Pe de alta parte asta e firea mea: I am bad! ( not only bed :P ) Sunt rau. Mai rau decat pot spune eu! (ca sa dau un citat din Shakespeare unul din favoritii mei). Sunt corect cu oricine este corect cu mine. Incerci sa ma iei de prost cand eu sunt bun?… ti-ai dat foc la valiza. Te urmaresc pana in panzele albe…

Si  ca sa incerc ca imi pastrez obiectivitatea si onestitatea am sa spun si singura calitate a lui nati meir: pe data de 1 intotdeauna angajatii isi luau salariul. Chiar daca de 2-3 ori a vrut sa imi dea mai putin, (vezi ultima luna) si chiar daca Euro sa dus in sus iar leul la vale…  Atuul lui ramane acela ca pe data de 1 dadea salariile.  In rest… intarzia orice plata pana cand ii aducea la disperare pe cei carora trebuia sa le dea bani sau… dadea tepe.