Uite de ce nu imi pasa de Mutu

In urma cu cateva luni scriam ca nu ma intereseaza daca Mutu se lasa sau nu de fotbal. Un drogat mai mult sau mai putin cu arfe in cap care o sa lipseasca [sper] de pe prima pagina. Acum doua zile [a dracu’ coincidenta!] iar am avut discutii depsre Mutu cu amicul meu Bebe care mi-a spus ca “fara el echipa nationala ar fi moarta” I-am spus ca poate are dreptate [nu ma pricep la fotbal] dar asta nu e un motiv ca sa il divinizez pe Mutu. Este trist ca nationala de fotbal nu are si alte valori, nu avem fotbalisti care sa il poata inlocui pe  rasfataul presei.

Uite ca l-au depistat iar pe  rahatu’ “briliantu’ “ asta ca de drogheaza dopeaza. Si, bomboana de pe coliva: FRF stia ca baga in el substante interzise.

Ce as putea sa mai scriu despre el? Pai nimic. Va invit sa urmariti un Interviu cu Ombladon care spune despre Sisu [un alt drogat] ca este un prost!

http://www.youtube.com/watch?v=kt0IKVUvWgg

Adica tu  mare vedeta, esti spalat de pacate si ai voie sa joci iar fotbal si continui sa tragii linii? Atunci esti prost!

Hai pa! mergi al groapa de gunoi a fotbalului pt ca acolo iti este locul.

One thought on “Uite de ce nu imi pasa de Mutu

  1. Trăiesc devărate dezamăgiri legate de felul în care este percepută și relatată această din urmă ispravă a lui Mutu. Oare doar eu am identificat un nou talent – onor mama amețitului briliant. Mama cea sub tratament de slăbire. Mama care a uitat pastilele ei la Adi acasă. Mama care i-a făcut acest pocinog fără vrere, ea știindu-l, de fapt, pofticios și repede mâncătoriu de buline colorate. Deh, numai mamă să nu fii. Că de prosteală suntem sătui. Aleluia, cum ar veni.

Comments are closed.