Video: adevaratul imn turistic al Romaniei

gunoi autostradasoarelui

gunoi_autostradasoarelui land of choice

[sursa foto : ecomagazin.ro ]

Ieri vorbeam de Elena Udrea si cum se plimba ea  insotita de o gasca de admiratori in scopul cresterii  ratingului la capitolu’ turism romanesc…  Ca in timpul asta ii mai scapa cate o vorba si despre EBA nu are importanta (ce dracu e ca si fata ei, nu se pune ca ii face campania) … Nu am zis nimic ce sloganul ala al ei cu “Romania land of choice” (si furat pe deasupra !!!) Nici de imnul (ciordit  si el pt cca 10k de  ieuro) de micul Mozart. Am zis sa o las in pace pentru ca, oricat as fi eu de prapastios  nu pot judeca un om doar pentru ca  are niste intentii.  Astept sa rad de ea la toamna  cand o sa tragem linie si o sa ne dam seama ca a fost “a very bad choice” sa o pui pe Udrea sef  la guvern  ministru la turism.

Altii insa nu sunt atat de blanzi ca mine cu doamnea Udrea :twisted:

HappyFishTV au lansat pe youtube :

Adevaratul imn  turistic al Romaniei! THE END OF CHOICE (Wigu-Wigu, Ha-ha)

Enjoy boys and girlz !

httpv://www.youtube.com/watch?v=1FYl9p3VYNg

via ARHI

update:

Ca sa nu se spuna ca bag din capu’ meu vorbe urate despre duduia Lenush: uite ce zice Victor Ciutacu despre  cum micul Moga a pus-o de o ciunga de la proaspat convertita la moda hippy.
Da-mi un vot, dureaza 10 secunde!

3 thoughts on “Video: adevaratul imn turistic al Romaniei

  1. de rahat, deaia nu putem face nimik, din cauza bascaliilor vostre, fac pariu ca pe youtube acest videoclip va fi mai vizulaizat decat cel care trebe !!! sa va fie rusine

  2. @myd, esti bou frate, dar pe banii tai poti fi ce vrei tu. (boule) :evil:

Comments are closed.