Vrajala de mogul episodul 2

Dupa cum probabil ati aflat (sau nu)  in ultima perioada am fost ocupat cu dormitul pe unde apuc, cu instalari de antene, senzori de fum si de miscare, magnalogi, alarme si sirene… adica am stat departe de nenea Google si de vara-mea Blogosfera… Aproape ca uitasem de faptul ca Mogulul imi promisese o intalnire de care, ca orice politician, nu s-a tinut de cuvant. Fapt care m-a dezamagit.  PR-ul  lui a sarit insa in sus atunci si, culmea tupeului, imi transmite ca voi fi contacat dar pentru asta eu trebuie sa trimit datele mele de contact (desi nu eu imi exprimasem intentia de a bea o cafea cu mr Voiculescu ci domnia sa imi lansase invitatia…)

…ma rog, l-am explicat celor de la PR ca daca vroiau sa ma contacteze era suficient sa dea 1-2 click-uri pe blogul meu si aflau si telefon, si twitter, si email si YM si numaru’ de la chiloti…

Astazi am vazut insa  ca mogulul  a lansat inca un concurs in blogosfera adica ma da niste burse de blogger. De data asta nu mai particip. Nu pentru ca nu mi-ar placea sa iau banii mogulului ci pentru ca atunci cand un politician face gesturi de marinimie… nu face el degeaba.

ps:  care a fost la intalnirea cu Mogulul, poa’ sa imi zica si mie daca era buna cafeaua?

hai, zbye, am plecat sa dau cu grebla prin curte.

One thought on “Vrajala de mogul episodul 2

Comments are closed.