Foto-pamflet: You have no Choice!

elena udrea you have no choice

elena-udrea-you-have-no-choiceAm gasit ieri la Chinezu; imnul Land of Choice cu niste comentarii… ca de obicei chinezesti. M-am tot gandit la ceva inteligent sa scriu legat de campania asta dar nu cred ca o sa imi iasa…

Pana acuma campania a creat mai mult scandal in romania.

Poate va avea un impact si o sa ne trezim cu turisti la noi. Parerea mea este insa ca o o radem ( sau sa plangem )  la toamna de doamna Udrea…sau hai sa fiu generos si sa o las sa se plimbe pana la sfarsitul anului in scopul cresterii turismului Romanesc.

Mi-a comnetat unu cand am pus adevaratul clip al turismului romanesc si mi-a spus sa imi fie rusine. Nu imi este. Pentru ca nu am avut de ales. Romania este tara lui No.  Nu avem de ales in afara de bascalie

La criticile societatii clasa politica (si nu numai) nu reactioneaza. E ca si cum ei sunt inchisi intr-un borcan acoperit  si noi sarim ca tantarii sa ii intepam prin sticla.

Sa zicem ca vin turisti in Romania. Sper ca nu pt ca e criza si nu o sa facem fata noilor cheltuieli:  Trebuie elicoptere si pentru ei (nu doar pentru Arnold) ca sa ii ducem la Voronet sau in alte locatii cu adevarat frumoase din Romania. Aterizeaza turistii la Bucuresti sau vin cu masinilie insa cu drumurile din romania le trece cheful de turism  asa ca or sa se imbete in primul bar sau vor adormi fericiti in parcarile de pe langa centura oraselor unde fetele noastre se straduiesc de obicei sa le faca sederea placuta strainilor. Ceea ce nu e rau. Macar nu pleaca cu banii inapoi. Cred ca asta este o adevarata strategie din parea ministerului…

Am o solutie:

Propun sa construim mici casute pe soseaua de centura si, sub sloganul You Have no Choice, fetele sa presteze cate un scurt sau  mai curand lung turistilor burlaci blocati in trafic.

Iar pentru cei casatoriti  sosit in vizita impreuna cu sotiile case de vacanta, tot de lemn, unde se pot organiza orgii… Ah, ce facem daca au copii cu ei? Pai facem si gradinitie in pauze, fetele care nu au clienti se pot ocupa, cu schimbul, de supravegherea celor mici. Siu facem economie la buget ca sa nu chetuieasca statul bani pe educatoare…

UPDATE:
un post despre turismul romanesc (experienta personala) la Dan Dumitrescu. Citez:

Ne-au luat de la avion cu 2 autobuze foarte civilizate si ne-au debarcat la scarita aceea mica pe care cu siguranta o stiti. O usa glisanta pe care nu pot intra 2 persoane in acelasi timp mai ales daca tragi si un trolley dupa tine.

Doamna Udrea, atragerea clietului se face de la intrare. Daca la noi face 5 ore din Otopeni pana la hotel, data viitoare nu mai vine. Asta daca nu cumva intoarce taxi-ul spre aeroport.

One thought on “Foto-pamflet: You have no Choice!

  1. Cu citatul ala mi-ai adus aminte de o chestie.Cand am plecat din Italia bai frate omenie,stateam ca boul si beleam orbitele pe geam ca nu intelegeam nimic.Eram intr-un orasel mic de langa Treviso,cica se vreia a fi aeroport mic,dar ce am vazut acolo nu am vazut la mai marele International al nostru.In fine ne pune sa asteptam ca blegii pe langa o usa si apc ne da drumul…..ba….fugeam ca turcii spre avion…..nu de taranime….fugeam ca era frumos.Scara ditai mai neamul de scara,urcai cu hamerul pe ea….chiar urcam in paralele cu inca 2 romani si le ziceam ca nu am mai vazut asa scara:))).Bun zubarm,bine inteles cu un cacat de avion de pe la Wizz parca,avea scaune ca in autobuzele vechi,rugina pe la aripi…confortul ideal de un scary movie.Dar cand am ajuns la Bucuresti…in loc sa tip Romaniaaaaa am intrebat :Coboram?:|.Eram cu partenera de camera…doamne cand ne-a pus ala scara la avion ma pisam pe mine de ras,se misca in fata,se clatina,nu era lipita de avion,tebuia sa tii geanta pe umar ca te duceai in gel,apoi ne-au luat cu trolebuze la ca combinistii mei de la Galati,ziceai ca is conventii.Apropo mi-a luat telefonul la vama:|Boul de eu faceam poze la airshit,faza era ca ma chinuiam sa prind cadru cu avionul,ma incurca un abtipild:|al dracu cand a venit nenea vamaru am observat si eu ca abtipildul era “Camera taiata”….BlackBeryy te-ai dus pe…..Zborul spre Galati.Cat am postata aici faceam o poveste pe blog:))))

Comments are closed.