Am aparut in EVZ

sigla_evz Despre teparul Nati Meir am mai scris si nu ma voi opri din scris decat atunci cand infractorul asta o sa ajunga la parnaie. Asta in cazul in care nu fuge si din romania asa cum a facut cu Israelul, scapand de pedeapsa. A stat 4 ani de putat, timp in care pedeapsa lui s-a prescris in Israel (asta am aflat de la un israelian).

Dar sa revin la Evenimentul zilei care spre sfarsitul unui articol ma pomeneste pe mine si povestea cu  recuperarea sumei de 230 ron de la teparul Nati Meir

Ioan Enache, cel care i-a realizat site-urile lui Meir, povesteşte pe blogul său istoria spumoasă a recuperării, cu ajutorul poliţiei, a unei datorii de 230 de lei. Un fost angajat al său ne declara, sub anonimat: “A pus multă lume pe drumuri degeaba. Cere oferte, face planificări, vrea proiecte şi apoi renunţă brusc, fără nicio explicaţie”. Iar candidatura la prezidenţiale ar putea urma acelaşi traseu.

Fostul angajat este cu siguranta Clement Sava despre care nu se mai aude nimic pe siteul si blogul infractorului  Nati Meir.

http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/868378/Adevarul-in-trei-cuvinte-delirul-unui-presedinte/