Am fentat Bancul cu Statuia

Q-Stiati bancul cu Statuia?
A- Statu’ Ia TOT!

show_061e7e859636df(448, 386);

cheloo feat.bitza
Vezi mai multe video din Muzica »

Insa eu am reusit si am fentat de 2 ori statul roman! Prima a fost acum cca 1 saptamana.
Sunt fumator inrait ceea ce nu recomand altora. Fumez Viceroy pentru ca atat ma duce bugetul. Pachetul costa 53.000 lei vechi in orice magazin.
Ei bine, acum cca 2 saptamani mergand eu prin zona Obor am trecut si prin piata. Acolo baietii vand tigari aduse din Republica Moldova. La ce pret? 35.000 lei vechi. Si nu sunt facaturi. Sunt aceleasi tigari care le gasesti si la noi. Asa ca in urma cu mai mult de o saptamana sau 10 zile am mers iar prin Obor si am cumpart un cartus de tigari. Astazi l-am luat pe al doilea.
am dat deci tepe statului roman de 260.000 lei vechi. Si ma simt foarte bine.

Astazi eram pe blogul lui Beni cautand un raspuns la o intrebare postata de subsemnatul pe blogul lui unde, din link in link am gasit intr-un post ceva extream de interesant

Dar, aici e momentul unei alte recomandari. Nu cumparati niciodata software de afara la pretul afisat pe site-urile respective. Fiecare site are si o sectiune de Contact. Apelati cu incredere la ea si contactati vanzatorul cerand un discount. In afara se practica chestia asta foarte mult si de fiecare daca cand am cerut un discount, am primit. Strainii prefera sa vanda la un pret mai mic, decat sa nu vanda deloc. (Lucru pe care ar trebui sa-l invete si ai nostri). De obicei am primit discounturi de 30%, insa intotdeauna le-am raspuns cu o oferta mai mica (in general 50% din pretul afisat). Raspunsul lor a fost intotdeauna pozitiv.
(citeste tot articolul)
=============

Q: si voi sunteti niste mici evazionisti fiscali?

Legaturi:

http://bancuripemess.blogspot.com/
http://poeziedebetie.blogspot.com/

John McGogoo aKa johnnyKid