antifascism

tamango

httpv://www.youtube.com/watch?v=QY8PdMMxs-c
Am inceput cu Muro SHAVO si o sa intelegeti de ce…
dar sa revin la antifascism…
Termenul asta de antifascism imi era repetat la scoala, in perioada aia dinainte de ’89 ca un sinonim al luptei PCR impotriva Germaniei lui Hitler, a lui Antonescu si bineinteles al burghejilor imbuibati…
Dupa 1989 am inteles ca antifascism si antinazism aveau cu totul alte conotatii: Rezistenta impotriva celor doua totalitarisme. Termenul avea si o conotatie contemporana: lupta cu mentalitatile. Lupta celor care au suferit in lagarele naziste, si nu numai, pentru a schimba mentalitatea oamenilor… pentru a arata ca nazsimul, fascismul si comunismul reprezentaru RAUL absolut. Crimele impotriva umanitatii savarsite de aceste regimuri totalitate sunt inimaginabile.
si… totusi…
Raul isi are in continuare adeptii sai…
Decizia guvernului italian de a amprenta tiganii reprezinta un prim pas destul de important spre ura de rasa…
Spre rusinea mea am auzit multi romani care sustineau ca e bine ce le face tiganilor.
Ei bine, decizia lui muia ala de Berlsconi, Maroni si alti muisti pe care nu vreau sa ii amintesc nu ii afecteaza doar pe tigani, ci pe marea masa a romaniilor care muncesc cinstit acolo…
Patronii le spun deja ROMANILOR: nu iti mai platesc orele suplimentare. muncesi si taci ca alfel zbori in Fomania.
FGac plangere la politie ca m-ai agresat si sugi pula…
Cati stiu deja catevea femei au fost obligate sa se futa cu sefii lor italieni burtosi si nespalati ca sa nu fie expluzate?
Faptul ca miile de tigani (nu doar din Romania) stau in tabere in Italia de ani de zile e vina italienilor care odata ce i-au vazut ca stau acolo nu i-au luat la intrebari… nu i-au arestat…acum bolboreste ura de rasa in ei. Stadioanele italienilor scandaza ” DUCE! DUCE ! DUCE!”.. ii de maini se ridica in salutul fascist… 

ah… celor care imi trimit mesaje de genul (am primit de cca 10 ori mesajul asta):

“Cei care incearca sa-i scoata “sfinti” pe ti*ga*ni sint tot cei care s*u*g p*u*l*a la ho*mo*sexu*ali si la ne*grii care sint mai **** chiar decit ti*ga*nii !!! ————————————– Pai, cine a facut toate CRIMELE SI JAFURILE din Italia si toata europa???… Nu tiganii??? Ce-i drept, cio*ri*le vin doar intr-o proportie mica din Romania… Cei mai multi vin din Iugoslavia, Ungaria si restul tarilor est europene insa toti spun ca vin din Romania.

Le spun: plecati in Italia si sa sugeti voi p**a la toti italienii. Sa va f**a pe voi in cur si sa va faca nevestele si fetele posta. Sa va dea m**e in loc de salariu si sa mancati kkt italian in loc de paine!
si ca sa le arat ca sunt generos: le doresc fie soarta lui Mussolini fie a miilor de evrei din lagarele naziste fie pe cea a tiganilor deportati la Bug de Antonscu…

http://sospentruromaniidinitalia.ro/mesaje/videoclip/

Idotii nu isi dau seama ca vor suferii la fel de mult ca si tiganii.
Ma bucur ca presa a initiat campanii pentru sustinerea CETATENILOR romani in strainatate. Am fost si am depus amprenta pentru Aven Amentza si Realitatea TV. Am semat alaturi de vedetele trustului de presa IMPACT pentru sustinerea tuturor romanilor din Italia.
Cinste liberalilor care au atacat dur decizia fascista a lui Berlusconi… sa ma pis de sus cu bolta pe Basescu pentru ca nu vede mai departe de interesele lui meschine… si in Constitutie mai si spune ca are atributii in POLITICA EXTERNA. Fmm de de demoagog ratat !!!!!!!!!

iar in incheire: marele TAMANGO!!!

============\\\
Tamago story on Youtube:
1- http://www.youtube.com/watch?v=SaSFHNi5u_M
2- http://www.youtube.com/watch?v=MTvrJQHt4SE
3- http://www.youtube.com/watch?v=j1gZwpqyXc4

4- Tamango si Shukar Band: o excelenta improvizatie in Timisoara

—–
“I am the Lizard King. I can do Anything!!!” (Jim Morrison)