Cine l-a ucis pe Gaddafi?

gaddafi99

Timp de 42 de ani GADDAFI a condus Libia. Cu mana forte spun specialistii occidentali. La izbucnirea revoltelor aparea cate o violata [de 3 ori pt ca prima data fusese platita] in presa occidentala ca sa povesteasca ce greu este sub tiran.

Ma intrebam in luna februarie: cine urmeaza? si imi dadeam cu presupusul ca e randul lui Gaddafi sau Iranului. Au trecut 6-7 luni de atunci si acesta a fost impuscat ca un caine turbat.

Dictator, sau nu, e bine sa mentionam cateva fapte. In primul rand calitatea si cantitatea de gaze si petrol a permis guvernului libian sa avanseze o protectie sociale destul de ridicata.

Despre viata cetateanului de rand libian.

Asfel, in Libia lui Gaddafi, lucrurile stateau cam asa:

1. Electricitatea si apa nu se plateau.
2. 1 litru de petrol = 0.08 EURO
3. Nu se plateau taxe
4. studentii primeau o bursa de cca 1600 Euro/luna
5. Fiecare student primea un salariu dupa finalizarea studiilor pana is gasea un job.
6. Fiecare familie libiana inregistrata [sa nu uitam ca populatia Libiei era formata din 6 mari triburi, si destule erau inca nomade] primea 300 Euro lunar.
7. Fiecare familie intemeiata primea o bucata de pamant si suport financiar pentru a o putea cultiva.

In plan extern Gaddafi avea mari planuri. Cca 60 miliarde euro in banci elvetiene bani obtinuti nu doar din vanzarea gazelor si petrolului ci si din privatizarile incepute in 2003. Cu acesti bani defunctul lider dorea sa ii foloseasca pentru crearea unei Banci Central Africane. O banca care urma sa acorde imprumuturi cu dobanda scazuta si FIXA tarilor sarace de pe continentul cel mai bogat si cel mai sarac in acelas timp al lumii.

Urmariti filmul de mai jos. Ascultati.

http://www.liveleak.com/view?i=a7d_1319127661

Gata? ce ati auzit? Nu ma refer la disperarea din vocea lui Gaddafi. Nici la focurile de arma. Nici la gafaitul celor surprinsi de camera. Nu. Pe tot parcursul acestui film se aude vocea unui muslman care striga fara contenire: Alaaaaaahuuuuu Aaaaaakbaaaaaaaaar!

Ei bine, acesta l-a ucis pe Gaddafi. Nu el personal. Nu se stie inca cine a apasat pe tragaci. Dar un fanatic musulman ca acesta va conduce Libia de maine. Cu acordul lumii occientale. Care a inaintat recompensa pentru moartea lui Gaddafi. Nu sunt un fan al defunctului. Nici nu il urasc. Doar privesc  faptele.

Liderii occidentali, inainte de a se bucura de victorie, mai curand ar trebui sa asculte vocea muezinului de pe fundal. is vor da seama cu cine vor avea de negociat maine [daca Libia va ramane intreaga. in forma pe care o vedem astazi].

Nu ma astept la democratie in Libia. Guvernul interimar si democratiile occidentale ar fi luptat cu dintii pentru a-l captura viu si pentru a-l judeca pe fostul lider. Nu l-ar fi lasat pe mana rebelilor care se pare ca inainte de a-l ucide ca pe un caine turbat l-au agresat sexual.

Daca tot nu sunteti convinsi ca democratia NU se va instaura in Libia va mai pun un film. O sa vedeti cum soldatii lui Gaddafi sunt pusi in genunchi, biciuti si obligati sa sarute un caine mort si apoi sa manance carne de caine mort! Pentru ca in religia islamica cainele este spurcat!

sursa:
http://www.libertatea.ro/detalii/articol/oameni-gaddafi-mananca-saruta-caini-morti-327911.html

Acestia sunt viitori parteneri de dialog ai Occidentului? Sa fim seriosi…

Libia lasa in urma o societatea divizata. Un amic Irakian, emigrat in Tunisia, imi spunea ca in ultimele zile mii de libieni trec granita in Tunisia. Nu cred ca pleaca cu bucurie. Si nici pentru ca au incredere ca va urma o tranzitie pasnica…