Copiii de azi…

fara sa vreau am devenit vedeta…
Cabral a pus un post in care face referire la blogu’ acesta.
Ma simt un pic flatat insa, dupa cum il cunosc pe Cabral, pentru el nu este nici o rusine sa stea de vorba cu oricine , oricand. Nu se comporta cu o vedeta si de aceea l-am apreciat.
Dar ma opresc cu caracterizarile pentru ca o sa creada ca il laud.

Dar sa revin la topic.
Cabral face o trimitere in postul sau la blogul Nicoletei Dragan .
citez:
In aceasta gasca exista un baietel mai neastamparat a carui mama este plecata din tara, la munca, iar el este crescut de bunicii lui. Se deosebeste de ceilalti copii doar prin limbajul colorat si plin de cuvinte obscene pe care un copil de varsta lui n-ar trebui sa le stie sau cel putin n-ar trebui sa le foloseasca si prin faptul ca vrea sa fie liderul copiilor.
Continuarea AICI.

este socata Nicoleta de limbajul unui copil…

Revin la Escape Internet Cafe.

Intr-o zi intra in sala doua pustoaice. nu au mai mult de 13 ani. Le dau un calculator. La nefumatori.
Peste un timp, 30 minute sau 1 ora, ma duc la baie sa iau apa pentru aparatul de cafea. Cu ocazia asta incerc sa imi aling oboseala si arunc cateva pumni cu apa rece pe fata. Usa la baie este deschisa, si la nici doi metru de mine ascunse dupa un plexiglas striat stau alea mici si butoneaza pe net.
La un moment dat aud:
“fata, e mai bine sa ieu muie decat sa te futi, ca nu ramai gravida”
Prosopul de hartie mi-a cazut in chiuveta si sunt… nici nu stiu cum sa descriu starea. este si uimire, dar si amuzament… si revolta… si dezgust…

Cand vdeam baieti de varsta lor ca se uita la filme porno nu eram deranjat. Mi-am dat seama ca sexul nu are nici o relevanta. Copiii de astazi stiu de 999999999 ori mai multe lucruri decat stiam eu la varsta lor…
Este cineva de vina??? Se simte cineva responsabil???

=============

Legaturi:
Pe aceeasi tema:
http://mcgogoo.blogspot.com/2008/07/cum-se-cauta-pe-internet.html
http://mcgogoo.blogspot.com/2008/08/escape-internet-cafe.html
http://mcgogoo.blogspot.com/2008/06/lainegi-fa.html

===================
http://bancuripemess.blogspot.com/
http://poeziedebetie.blogspot.com/

John McGogoo aKa johnnyKid

One thought on “Copiii de azi…

  1. “E ceva in apa” vorba lu’ fratemiu…
    Este adevarat acum fetele pornind de la varste foarte fragede ( cca 10-12 ani) au cu totul alte preocupatii fata de ce se intampla acum ~10 ani, si se stie deja vinovatul si acela e libertatea la informare ceea ce nu se gasea pan’ in 90′, si nu vreau sa zic ca era mai bine atunci, dar totul s’a dat cu fundul in sus, si cu toata preocuparea lor de a arata bine de la asa varste si nu pot fi contrazis ca de multe ori apreciati fetele la o varsta mai inaintata decat cea pe care o are,de ce tot sunt atatea violuri a caror victime cad baietei si batranele? Este cineva de vina???

Comments are closed.