Foto-pamflet: ce i-a soptit Geoana lui Ponta

geoana si ponta congres PSD

Acu’ cateva minute s-a anuntat ca Ginerele lui Sarbu, sotul Dacianei,  pupilul lu’ Nastase si wannabe Basescu a castigat sefia PSD. Troika din spatele lui isi freaca mainile de bucurie si PSD si dupa balciul PSD [#balcipsd pe twitter] de astazi o sa urmeze altele ca doar partidul are nevoie de vizibilitate media. Nu o sa se schimbe nimic.

pana atunci face mcgogoo.ro publica o fotografie unde putem sa citim soaptele lui Geoana catre Ponta cu cateva minute inainte de anuntarea rezultatului oficial al alegerilor.

geoana si ponta congres PSD

One thought on “Foto-pamflet: ce i-a soptit Geoana lui Ponta

 1. EDIT:
  D-LE IONESCU AR FI CORECT SA SEMNATI CU NLE DV REAL ASA CUM REZULTA DIN ADESA DE E-MAIL: Dumitru_Buta@yahoo.com
  V-AM LASA ACEST COMENTARIU DESI EL INDEAMNA LA RASISM DOAR PT CA CITITORII ACESTUI BLOG SA VADA CA OLOGIFERNII NU AU MURIT…
  CEL DE-AL DOILEA L-AM STERS.
  DE ASEMENEA LAS ADRESA DE EMAIL PUBLICA PENTRU CA VNATORII DE ADRESE DE EMAIL SA O GASEASCA SI SA VA SPAMEZE EMAILUL CU OFERTE ENTRU VIAGRA. CU SIGURANTA AVETI NEVOIE – ASTA ESTE EXPLICATIA PENTRU CARE VAD ATATA URA IN MESAJELE DV.

  Masonii şi trădătorii neamului acţionează la desfinţarea României.
  Priviți! România este doar un mormânt părăsit. Un morman de fier vechi năpădit de bălării. 1989-2010, douăzeci și unu de ani în care: ne-au furat revoluția, ne-au furat identitatea, ne-au furat conştiința, ne-au furat gândurile, ne-au furat zâmbetul, ne-au furat casele, ne-au furat ideile, ne-au furat terenurile, ne-au furat familiile, ne-au furat dreptul la cultură, ne-au furat dreptul la opinie, ne-au furat dreptul la fericire, ne-au furat dreptul la cunoaştere, ne-au furat dreptul la lege, ne-au furat dreptul la locuri de muncă, ne-au furat agricultura, ne-au furat industria, ne-au furat mâncarea, ne-au furat sărbătorile, ne-au furat banii, ne-au furat sănătatea, ne-au furat speranțele, ne-au furat siguranța, ne-au furat viața. NE-AU FURAT ŞI UCIS ŢARA! Nu mai e nimic de spus, nimic de adăugat. Romania e un morman de fier vechi, năpădit de balarii…. O lăsăm aşa? Unde sunt oamenii buni, ce fac juristii nostri,CE FAC CEI CARE AU JURAT SA APERE ROMANIA.Nu de banii americanilor, englezilor, şi ai altor naţii are nevoie România şi de susţinere juridică internaţională ca ţara să fie curăţată de aceşti şobolani ai lui iliescu-basescu-udrea -PDL. Ar trebuie sa ne reintoarcem la momentul “zero” al aşa zisei demonocraţii din România,când alogenul Ion Iliescu împreună cu alogenul Petre Roman au pus bazele pluripartitismului.Au luat bani de la visteria statului, au chemat “partidele” la Cotroceni şi le-au finanţat. Aici,la momentul zero trebuie căutata esenţa răului,a hidrei cu steaua lui David în frunte.Căci aici au început “creşterea capetelor hidrei”,unde fiecărui cap i s-a atribuit un nume de partid politic.Din patru în patru ani hidra îşi arată românilor alt cap-altfel coafat,machiat,cosmetizat.
  Românii se află în faţa meduzei care i-a vrăjit cu totul,care le-a luat minţile şi le suge vitalitatea ca şi popor
  Zeci de generali şi ofiţeri care ştiau adevărul despre desantul alogen din ’89 au murit suspect: sinucideri,accidente aviatice,cancere galopante cauzate de iradiere,infarcturi…Au plecat în mormânt asemeni muncitorilor care cărau şi ascundeau aurul faraonilor,dupa care erau ucişi pentru a se îngropa secretul pe vecie.
  Am rămas noi să luptăm cu hidra.Lupta este grea,duşmanul cunoaşte la perfecţie tehnicile de camuflaj(deoarece este o hidră-cameleon),are acces la toate nivelele de organizare socială şi dispune de resurse umane şi financiare înfricoşătoare.
  Dar noi creştinii ortodocşi români Il avem de partea noastră pe Dumnezeu Psalmul 90. Intradevar e dezolant. Si vinovate sunt toate partidele politica care au guvernat tara. Mi-l amintesc şi acum pe Petre Roman, spunând imediat după revoluţie, despre economia ţării că este un morman de fiare vechi. Şi aceşti nemernici n-au distrus ţara din cauza unor greşeli sau din incompetenţă. Au distrus-o cu bună ştiinţă şi premeditat. Răul cel mai mare însă a fost distrugerea conştiinţei oamenilor. Oamenii s-au obişnuit să trăiască din ciupeli, din şmecherii şi din furturi. Furtul este sport naţional la noi. Mă uit la spitale, un domeniu cunoscut mie. Si cel putin în judeţul meu. Aproape toţi fură, la toate nivelurile. Directorii din spital şi alţii din conducere au firme căpuşe. Toate bunurile materiale dar şi serviciile care intra în spital aparţin unuia dintre ei. Fie că-i vorba de servicii de laborator, de mijloace fixe, de medicamente şi materiale sanitare, de alimente,de prestări de servicii, etc.,toate sunt legate într-un fel sau altul de cei cu funcţii de conducere din unitate. Şi preţurile, sunt foarte avantajoase dar nu pentru spital, ci pentru firmele căpuşe. Nici ceilalţi angajaţi nu stau însă cu mâinile în sân. Fiecare fura ce poate, la locul unde-şi desfăşoară activitatea; benzina, lenjerie, alimente şi orice altceva. Puţinii care nu fura, se îmbolnăvesc de depresia şi greaţă. Oamenii se revoltă doar când sunt ei personal afectaţi ? Când li se iau din drepturile sau privilegiile LOR. Până atunci, nu văd nimic, nu-i deranjează soarta celui de lângă el şi nici a ţării în general.
  In situaţia asta ce-i de făcut ? Fiindcă e uşor de zis “să ieşim în stradă”, dar cu asta nu se rezolvă absolut nimic. Ca oamenii să iasă în stradă trebuie sa fie mobilizaţi şi organizaţi. Altfel nu faci nimic.”Furtună-ntr-un pahar cu apă”. Câţi cititori are Exploziv News ? Puţini, Nu vedeţi că nimeni nu preia informaţiile lor ?
  Singura modalitate de a face ceva, este crearea cât mai repede a unui partid politic, şi înfiinţarea unui post TV. Partidul lui DD (care nici nu exista) are deja un scor în sondaje care, cel puţin, îi asigura intrarea în parlament ? Şi e explicabil dacă ne gândim că în conjunctura actuală, tot mai multe persoane au fost afectate de politica dezastroasă dusa de actualul guvern. Oamenii caută pe scena politică ceva nou, care sa le dea o speranţă, pentru a nu mai fi nevoiţi de a alege răul mai puţin rău. Îi mai amintiţi pe cei 322 de oligarhi (şi aş sugera să nu-i uitaţi, români, EI sunt cei care au atentat la siguranţa naţională suspendând Preşedintele!)? Dar de miercurea cea neagră, de acel 13 august 2007, vă mai amintiţi? Mai ştiţi ce au făcut cei 322 de Iuda, în plin Parlament? Dacă aţi uitat, poate e cazul să vă reamintiţi: au pus o lespede mortuară peste Statul de drept. Au ucis, la propriu, JUSTIŢIA română. Prin respingerea solicitării DNA, de la acea vreme, de avizare a începerii urmăririi penale a lui Adrian Năstase, oligarhii au instaurat anarhia încă de acum 4 ani. Rânjind, cu mâinile pătate de infracţiunile comise sub protecţia tentaculelor mafiei de sorginte pesedisto-liberală, deputaţii Diavolului au sfidat românii printr-un vot în care slugărnicia lor ţăţă de inculpatul de drept comun Bombonel a fost făcută publică într-un loc în care ei NU mai au ce căuta: Parlamentul României. Votul din acea miercuri mi-a confirmat, încă o dată, că în ţara asta nu există legi decât pentru amărâţii care fura o găină ca să-şi hrănească familia. Aceia sunt încătuşaţi, aruncaţi în penitenciare, supuşi oprobiului public! Ei, cei mulţi şi sărmani se fac vinovaţi în faţa legii că au furat un dumicat de pâine şi n-au ştiut să devalizeze bănci, industria ori economia ţării. Năstase, Mitrea, Remeş, Diaconescu, Sereş, Dan Ioan Popescu, Iliescu, Tăriceanu, Nicolaescu, Chiuariu, Nicolai şi alţii sunt deasupra legii, iar procurorii DNA sunt şi azi, după 4 ani, umiliţi, atacaţi, marginalizaţi! Oligarhia a hotărât: Năstase şi ai lui pot fura liniştiţi în continuare! Şi, în timp ce fura, tot ei îşi smulg părul pe la nişte teveuri ca… nu-s lăsaţi!?
  “Fapta unei persoane care, cu intenţie, determină, prin orice mijloace o altă persoană să săvârşească o faptă prevazută de legea penală” (art. 25 Cod penal) se numeşte INSTIGARE. Se împlinesc un an şi două luni de când, prin oficinele pe care le patronează, Vântu şi Patriciu încalca legea, în forma continuată şi agravantă, şi instigă populaţia la anarhie şi, deci, la nerespectarea legii. Din decembrie anul trecut, şi până azi, cei doi infractori dovediţi, încearcă să scape de pedeapsa penală – ce ar trebui urgent aplicată, pentru alte infracţiuni săvârşite şi pentru care au stufoase dosare penale – printr-o manipulare grosieră şi grosolană a opiniei publice, ei incercând, zi de zi, să distrugă autoritatea statului şi să creeze haosul necesar schimbării ordinii constituţionale existente. “În trei luni de zile, Traian Băsescu trebuie să devină amintire în istoria politică a României” – a ordonat infractorul SOV la sfârşitul lui septembrie anul trecut. Asta nu este decat instigare la dezordine publică şi revoltă socială, dar în spatele ei, procurorii ar fi trebuit sa vadă ceva mult mai grav: AMENINŢAREA! Vântu îşi permite luxul să ameninţe ditamai Preşedintele unei ţări, iar DIICOT-ul nu se autosesizează şi face pe el de frica unui găinar. Mişcările de stradă neautorizate, violenţele, blocarea activităţii instituţiilor statului, încercarea de schimbare prin violenţă a miniştrilor, premierului sau preşedintelui statului, toate acestea pot fi uşor recunoscute drept intenţii ale autorilor instigărilor ordonate de Vîntu şi Voiculescu şi realizate prin derbedeii care-şi spun, în fals, jurnalişti sau analişti la cele două oficine de manipulare. Intr-o ţară NORMALĂ, pentru fapte mai puţin grave decât acestea, cele doua posturi TV erau inchise de urgentă, iar instigatorii arestaţi în cinci secunde de la săvârşirea infracţiunii. Aşa că, stimaţi procurori, ce vă împiedică să aplicaţi legea? NIMENI, absolut nimeni, nu este mai presus de ea!
  Maimutoiul PONTA si porumbacul CRIN instigă la violentă. Comuniştii de tip neo-kominternist (PSD-PNL-PC) încearcă, aşa cum au făcut de-a lungul istoriei, să ia puterea prin forţă “maselor nemulţumite şi oprimate” pe care şi le subordonează prin diverse metode neortodoxe. Noi însă NE-AM SĂTURAT DE PONTEI ŞI PORUMBACI! Ne-am săturat să-i ţinem în spate pe cei ce se fac vinovaţi, de fapt, de starea poporului român, care ne-au decimat elitele şi au promovat toţi turnătorii şi non-valorile, pe bază de dosar! Ne-am săturat de manipulare, ne-am săturat de haiduci, de boieri, de mameluci, de tot ceea ce înseamna gargara populistă, de televiziuni moguliste ce exacerbează în a promova, la un mod suprarealist, ştiri dezumflate şi expirate, repetate la nesfârşit în apărarea mafioţilor lor. Ne-am săturat de ipocrizia şi victimizarea acestor “militari” (nu vă este ruşine, NESIMŢIŢILOR, să vorbiţi de asemenea pensii în faţa atâtor milioane de oameni săraci care muncesc pe brânci pentru un salariu de mizerie?!). Ne-am săturat sa mergem mai departe cu un sistem în care fiecare angajat îşi scrie singur contractul cu statul, îl aprobă personal şi-şi stabileşte singur beneficiile, aşa cum s-a întâmplat până acum! Doamnelor şi domnilor simpatizanţi ai ciumei PSD-PNL-PC, ceasta este de fapt barometrul actual al societăţii voastre, în care manipularea ordinară vă ţine loc de foame, în care vă chinuiţi să înţelegeţi cu ce aţi greşit aspirând spre libertate, democraţie şi un trai mai bun. Din păcate, aţi ales şi veţi alege în continuare tot felul de „mapezzi” porumbaci care să vă conducă destinele, de parkă aţi fi blestemaţi să duceţi în spate această povară. Gândiţi serios la ce vreţi în viitor, dacă nu vreţi respect şi nu veţi şti să luaţi atitudine împotriva tuturor acţiunilor negative dictate de alianta voastră bolsevică PSD-PNL-PC, înseamnă că sunteţi oameni laşi, fără coloană vertebrală şi vă meritaţi soarta… Iar Crin “Porumbacul” şi Ponta “maimuţoiul” TREBUIE ARESTAŢI URGENT. DE CE? UITE DE CE: Art. 324. – Fapta de a îndemna publicul prin grai, scris sau prin orice alte mijloace, de a nu respecta legile, ori de a săvârşi fapte ce constituie infracţiuni, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. Dacă fapta prevazută în alin. 1 este săvârşită de un funcţionar public care îndeplineste o funcţie ce implică exerciţiul autorităţii de stat ori de către o persoană dintre cele prevăzute în art. 160 (persoana care îndeplineşte o activitate importantă de stat sau altă activitate publică importantă), pedeapsa este închisoarea de la unu la 5 ani, fără a se putea depăşi pedeapsa prevăzută de lege pentru infracţiunea la săvârşirea căreia s-a instigat. Dacă instigarea publică a avut ca urmare săvârşirea infracţiunii la care s-a instigat, pedeapsa este cea prevăzută de lege pentru acea infractiune.
  Il vedeti, de trei ori pe zi – o data in direct si de doua ori în reluare – la Antena3. De vreo doi ani, din Gura Presei, recte organul vorbirii pupincuristului voiculescian, Mircea BADEA latră la lună (sub stelele de pe umarul securistului de la CRESCENT si GRIVCO) şi face clăbuci împotriva lui TRAIAN BĂSESCU. Nu are alt subiect, de doi ani, decât preşedintele. A devenit penibil, obositor, incult, prost, precum o potaie obosită şi lipsită de coadă. Dar are impresia – cine i-o alimenta-o? – ca e “jurnalist”. FALS! Badea nu e decât un gurist urât mirositor, venit de la periferia maidanului în studioul Felix-ului, ca să vomite răutăţi, pe melodia impusă de Voiculescu! I se potrivea mai bine rolul de cântăreţ de manele. Da, da, marele antimanelist autodeclarat BADEA, cânta manele

  Fac prin rotaţie la guvernare, aceleaşi partide, cu aceeaşi politicieni ce mint poporul, nu au nici un proiect de salvare a ROMÂNIEI, se macină miliardele de euro, motivând plata salariilor şi pensiilor, oare diferenţa în ce găuri negre intră ?
  Toata clasa politică nu are un proiect de salvare a ROMÂNIEI de la dispariţia ca stat.
  25% dintre ROMÂNI au emigrat în alte ţări. Dintre aceştia, mulţi sunt specialişti în diferite ramuri tehnologice, cercetători, medici, dar mai ales tineri care lucrează în munci necalificate, şi mai avem pretenţii de potenţial şi rezerve pentru viitorul naţiunii. ROMÂNIA este o naţiune dirijată de guvernanţi care au controlul presei, radioului, televiziunii şi serviciilor secrete şi căută să cultive toate viciile extreme ale ROMÂNILOR, cum ar fi :
  – instigarea la ura de rasă şi confesiune; – nimicirea a tot ce este sfânt într-o ţară, adică averea ţării dobândită prin efort financiar şi averea dată de DUMNEZEU.
  – Un alt proiect „masonic” pe care guvernanţii români trebuie să-l execute, este să facă de râs şi să ducă în derizoriu toate bogăţiile lăsate de Creator poporului ROMÂN (vezi tainele munţilor BUCEGI, şi ROŞIA MONTANĂ). Să submineze prin toate mijloacele prestigiul ţării şi al oamenilor, prin implicaţiile în afaceri murdare şi obscure
  (droguri, proxenetism, hoţii, trădări ).
  – Guvernele trebuie să ducă o propagandă de dezbinare, de ceartă, de ură printre cetăţeni. Cât se poate, prin metode financiare, instigarea tineretului împotriva celor bătrâni, pentru a nu mai exista respectul milenar faţă de vârstnici (ex. Instigarea tinerilor precum că ei plătesc pensiile celor în vârstă) .
  – Promovarea unor legi care permit nepotismul, corupţia, clientelismul politic, dar mai ales imunitatea.
  – Guvernele de orice culoare politică, au colaborat cu toate mediile, nu au reţineri să colaboreze cu cei mai josnici oameni, fără ţară şi credinţa. Nu mai înşiruiesc aşa zişii investitori, care au făcut averi mână în mână cu politicenii români, investitori de cea mai joasă speţă umană. Dar, cel mai grav, guvernele au subminat disciplina constituţională, au paralizat voinţa poporului prin metode diabolice, cu emisiuni TV care prezintă numai crime, sex, promovează numai oameni de calitate proastă. Toate acestea paralizează simţurile umane, iar opera de subminare a disciplinei constituţionale este gata făcută la un popor ce adoptă această autodistrugere.
  – Timp de 20 de ani s-a comis un genocid asupra poporului. Guvernanţii au distrus economia naţională prin aşa zisa privatizare impusa de forţele oculte ale masonilor. Atât timp cât politicienii nu vor acţiona cu patriotism şi respect faţă de popor, toate proiectele Noii Ordini Mondiale de distrugere a României, vor avea succes.
  – S-au infiltrat, după 1990, în guvernele ROMÂNIEI, oameni care au condus ministere „cheie”, dar erau „uneltele” Guvernului Mondial sau vârful mondial al Societăţii Secrete. Despre modul cum lucrează acest Guvern Mondial am să vă dau câteva exemple de amploare şi cum păcălesc şi manipulează guvernele unor ţări foarte puternice. Un război al Japoniei cu S.U.A trebuia declanşat. Se poate scrie un roman cu toata politica de culise dusă de politicienii SUA, au înscenat operaţiunea Pearl Harbor, japonezii au căzut în cursă, iar SUA a declarat război Japoniei. Deci, astfel, elita masonilor păcăleşte popoarele, manipulând până la distrugere, ca apoi, aşa cum facem şi noi ROMÂNII, împrumutăm de la F.M.I. miliarde şi îndatorăm ţara pe sute de ani. Dacă am arătat cum este manipulată o superputere militară, voi arăta un alt exemplu tot de manipulare politică dusă de masoni, dar cel ce duce la realizarea proiectului este un preşedinte de stat. Uniunea Sovietică este dezmembrată, sistemul socialist distrus prin lovituri de stat şi înlocuit cu un alt sistem aservit sută la sută Noii Orânduiri Mondiale şi vârfului mondial al Societăţii Secrete care conduce lumea. Toate acestea au pornit de la preşedintele Gorbaciov, prin lansarea „perestroika”.
  Dacă s-au putut manipula state puternice precum SUA, fosta Uniune Sovietică, de către Noua Ordine Mondială, ce să mai spunem de ţările mici care depind de marile puteri. Trădările în ROMÂNIA sunt deja cunoscute, puterile oculte cu ajutorul serviciilor secrete interne, dar mai ales externe (KGB, CIA), l-au trădat pe Ceauşescu, au dat o lovitură de stat, simulând o revoltă populară stropită cu mult sânge. Tot acest proiect a fost realizat prin acordul secret încheiat intre Gorbaciov şi Bush la Malta, în data de 4 octombrie 1989. Deci, marile puteri, SUA şi Uniunea Sovietică ascultă de un Mentor, care construieşte proiecte la nivel mondial pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale.

  lichidării lui Traian Băsescu şi războiul total pentru România (1)

  “Luaţi mâna de pe controlul politic al ţării!”

  Aceasta a fost fraza cheie a unui mesaj public al preşedintelui cu adresa directă către Cartelul Oligarhiei. Cartelul burgheziei roşii, a oportuniştilor şi foştilor nomenclaturişti s-a constituit în cadrul Marelui Jaf Naţional care a debutat sub patronajul lui Iliescu şi Roman şi a continuat neîncetat vreme de aproape două decenii. Traian Basescu a intrat într-un conflict ireconciliabil cu membrii acestei grupari “care se bate cu instituţiile statului democratic în încercarea de a-şi menţine dominaţia pe care a avut-o timp de 15 ani”, “oameni care controlează discreţionar viaţa economică şi viaţa politică”. În acest mesaj public, Traian Băsescu definea practic criza structurală a României. Totodată, Ion Iliescu, Petre Roman, Virgil Magureanu, precum şi membrii Guvernului din 1990, implicaţi în dosarul „Mineriada ‘90“, sunt la un pas de trimiterea în judecată în urma administrării unor noi probe. Alaturi de acestia, toti magnatii Romaniei ale caror dosare au fost reevaluate dupa urcarea la putere a lui Traian Basescu risca pierderea averilor si ani buni dupa gratii. In actualul razboi al puterii din Romania, lui Ion Iliescu si lui Petre Roman li se imputa fapte care le pot atrage condamnarea pe viata. Fostul sef al tarii pe vremea celebrei descinderi a minerilor din ‘90, Ion Iliescu, este acuzat de comiterea a 13 infractiuni grave, printre care genocid, subminarea puterii de stat si a economiei nationale, riscand inchisoarea pe viata. Pentru aceleasi fapte, Ceausescu a fost executat. Iliescu, Roman, Magureanu si toti ceilalti au un motiv in plus sa incerce debarcarea lui Basescu, acum cand instrumentarea dosarelor evenimentelor din decembrie 1989 si ale mineriadei din 1990 se apropie de finalizare.

  Replica Oligarhiei

  Coalitia retelelor subterane s-a constituit rapid, contra unui fost membru al familiei care a hotarat sa rupa angajamentele tacite cu interesele grupului asumandu-si un angajament total cu interesele poporului. Asaltul Oligarhiei a culminat prin lansarea unei adevarate lovituri de stat indreptate impotriva presedintelui, suspendarea nefiind decat o etapa a operatiunii. Puciul celor 322, marionete ale mini-parlamentului privat al Oligarhiei dezvaluie faptul ca “democratia originala” (impostoare) lansata de Ion Iliescu si-a epuizat resursele. Democratura si-a demonstrat adevarata fata. Pentru a-si asigura victoria impotriva lui Basescu s-au luat (si se mai iau) tot felul de masuri care sfideaza atat legile cat si elementarul bun simt. Legea referendumului de exemplu a fost astfel modificata incat permite demiterea presedintelui cu majoritatea votantilor (art. 10) dar (art. 5) a fost modificat astfel incat referendumul sa fie invalidat, in caz ca presedintele castiga, daca nu “participa majoritatea celor inscrisi pe listele electorale”. S-a creat un dublu standard fara precedent in istoria juridica a Romaniei ceea ce arata ca faradelegea a ajuns stapana in Parlamentul celor 322. Sistemul politic din Romania a intrat intr-o grava criza de legitimitate care ince pe cu legitimitatea institutiei Parlamentului, devenita reduta a pseudo-politicienilor arondati grupurilor de interese transpartinice. Conceptul de partid si-a pierdut orice sens. Au iesit la iveala aliantele incredibile intre grupari care si-au clamat ani de zile adversitatea. UDMR si PRM se afla pe aceeasi lista. PNL, care se proclama in alegerile trecute drept ireductibilul adversar al PSD a batut palma cu “dusmanul”. Minoritatile Romaniei oligarhice si etnice au ajuns, pe fata, dominante. Se lamuresc acum lucruri care erau ascunse sub patura deasa a minciunii si dezinformarii, se impart apele!

  UDMR, creatia lui Iliescu

  UDMR a fost dintotdeauna aripa maghiara a FSN-FDSN-PDSR-PSD, tot astfel cum PRM a fost dintotdeauna o anexa a aceluiasi nucleu dominat si controlat de Ion Iliescu. Adevaratul fondator al UDMR a fost Iliescu, baza organizatiei fiind stabilita inca din primul “document” al Frontului, in care Iliescu anunta drepturi speciale pentru minoritatea maghiara. PRM-ul a fost practic fondat de Petre Roman si Andrei Plesu, cel care a oferit logistica lansarii revistei Romania Mare, din fondurile Ministerului Culturii. Revista condusa de cuplul Vadim – Barbu avea un singur obiectiv initial – nimicirea oricarei grupari opozabile Frontului condus de Ion Ilici Iliescu. Din revista, creata in urma aprobarii acordate de Petre Roman s-a cladit Partidul. Pe fond PRM nici nu este un partid in adevaratul sens al cuvantului, ca si UDMR-ul care este de fapt un ONG cu un singur obiect de activitate – opozitia fata de institutia Statului Roman. PRM-ul este mai degraba o asociatie de locatari ai “sentimentului romanesc” cuplati la viziunea excentrica, si definita de umorile personale, a unui singur personaj, care s-a dovedit a fi, la randul sau, nimic altceva decat extensia politica a “carpei caghebiste” Ion Iliescu. Grupul revistei “Romania Mare” si-a asumat explicit atacarea si desfiintarea grobiana a oricarei forme de Opozitie politica fata de FSN. Ulterior Alianta Civica, mosita de Mihnea Berindei, agent cu acte in regula, a preluat aceeasi misiune – faramitarea oricarei forme de agregare ideologica venita dinspre mostenitorii “partidelor istorice”.

  Colegiile invizibile

  FSN-ul si arhitectii sai cu studii si legaturi la Moscova au creat un curent anarhizant, un curent contraorganizational al mediului vietii colective care a dus la formarea „subspatiilor neguvernabile”. Agregarea acestor subspatii, in timp, au determinat actualul „razboi subnational” dintre carteluri si institutiile statului national. Deriva institutionala de acum, lipsa de legitimitate a formelor de organizare politica pune in primejdie atat Statul cat si Natiunea, ale carei trasaturi dominante sunt schimonosite si falsificate de uzurpatorii Statului Roman, contraelita care are ca tinta demolarea efigiilor nationale si a reperelor identitare. „Structuri alternative” au format retele ale “colegiilor invizibile”, create pentru a captura centrul puterii in Romania. Cadrele recrutate din zone periferiale au fost plasate in toate partidele, toate publicatiile, in toate guvernele, reusind sa-si adjudece in permanenta accesul sau chiar controlul in institutii cheie ale Romaniei, de la MAE la Presedintie, de la Guvern la Parlament si nu in ultimul rand in “societatea civila”.

  Criza structurala a Romaniei

  Lansarea cu putere in spatiul public si politica grupului de interese a realizat o mutatie majora, un eveniment care a modificat fundamental peisajul politic al Romaniei. Conform hartii politice de azi a Romaniei, frontierele interne au fost strapunse, guvernul care controleaza teritoriul este format din persoane care se autoidentifica drept alogeni asociati cu o lumpenburghezie care maimutareste boieria. Parghiile statului au fost preluate si folosite de carteluri si mafii organizate intr-o masinarie a infractiunilor, care au reusit crearea unei baze a organizatiilor negre ale societatii romanesti. Patriciu este exponentul si expresia unei forte a rasturnarii axei, o miscare descendenta a traseului Romaniei – de la energia descatusarii din 1989 la cea a inrobirii totale de catre exponentii Noii Ordini Oligarhice. Lupta nu s-a incheiat. Referendumul este doar o etapa. Referendumul nu va schimba fondul problemelor cu care se confrunta Romania de azi. Razboiul se va acutiza. Are loc o incercare, pe viata si pe moarte, de conversie a puterii politice a statului – in putere financiar-politica a unui grup hegemonic, transpartinic si – vadit – antinational. Obtinerea controlului Romaniei nu este o intreprindere particulara, privata, ci este un obiectiv geopolitic al unor importante puteri mondiale. “Partida Oligarhiei” este sustinuta prin mii de fire nevazute, dar si prin miscari vizibile de catre “arhitectii” de la Moscova.

  Afacerea Kondiakov-GRU

  Tot scandalul din ultima vreme din jurul numelui lui Kondiakov a fost deliberat impins pe o directie cat mai indepartata de misiunea reala a fostului ofiter GRU. Kondiakov nu a venit la Bucuresti impreuna cu Mihalkov, cum ar veni pe rezon cultural, sau pentru a participa la Conventul Masonic. Generalul Kondiakov a venit sa ia pulsul colegilor sai ofiteri. Cea mai importanta intalnire a cadrului GRU, nementionata de Presedinte, s-a petrecut intr-un restaurant din Bucuresti, sub ochii echipelor de filaj ale serviciilor romanesti. Kondiakov s-a intalnit cu prietenul sau bun, Generalul de corp de armata Gheorghe Carp. Generalul Carp a sesizat prezenta echipelor de filaj si i-a comunicat rusului pozitionarea acestora. Discutia dintre cei doi a insemnat lansarea unui semnal catre autoritatile romane. Tariceanu urmareste sa ajunga la Moscova cu orice pret, iar Moscova ii arata care este pretul pe care trebuie sa il plateasca Statul Roman. Moscova cere practic imunitate pentru oamenii sai din sistem, pentru cadrele pe care s-a sprijinit de-a lungul anilor. Kondiakov Alexandr Vladimirovici s-a nascut la 15 octombrie 1948 la Moscova. A terminat institutul poligrafic, facultatea de redactare si activitate editoriala. A ocupat functii de conducere in agentia TASS, la Academiei de stiinte a URSS in Comitetul organizatiilor de tineret a URSS. A fost unul dintre fondatorii miscarii „Viitorii lideri ai Noului Mileniu”, membru al Forumului mondial al luptei impotriva crimei organizate si a terorismului, academician RAEN, membru al asociatiilor europene si internationale a consultantilor politici.

  NOVOCOM si acapararea sectoarelor strategice

  La sfarsitul anilor ’80 – inceputul anilor ’90 reprezentanti ai noii generatii de caghebisti, care s-au unit in anul 1991 in cadrul NOVOCOM, au fost initiatorii miscarii „Viitorii lideri ai Noului Mileniu”. Astazi multi dintre ei ocupa pozitii strategice in conducerea economiei, in viata politica si sociala a Rusiei. Din anul 1999 NOVOCOM-ul se afla in primele trei locuri ale celor mai importante companii ruse din domeniul consultantei politice si a business-PR-ului in rating-ul Centrului independent de sociologie ROMIR (Opinia societatii ruse si cercetarea pietei). Firma ofera consultanta atat administratiei prezidentiale a Rusiei cat si satelitilor ori supusilor Moscovei, printre acestia numarandu-se si presedintele Voronin. Kondiakov este nu doar consilier al presedintelui Moldovei, ci si director executiv al RIA Novosti. Expertii, specialistii si managerii NOVOCOM-ului au participat activ in elaborarea si realizarea programelor pe termen lung, incluzand si pe top-managerii lor, printre care sunt „Grupul Baltik”, „Aluminiul Siberiei”, „Motoarele Rabinskului” si un sir intreg de mari firme rusesti. In portofoliul de comenzi a NOVOCOM-ului exista elaborarea programelor de pozitionare a corporatiilor straine in anumite regiuni ale Rusiei. Presedintele companiei NOVOCOM este Alexei Yuryevici Trubetkoi, unul dintre cei mai mari specialisti si savanti din Rusia contemporana in domeniul psihologiei politice, lobby-ului si business consulting-ului. Alexei Yurievici Trubetkoi (Alexei Kosmarov) – presedintele companiei NOVOCOM, s-a nascut la Moscova la 13 august 1954. A terminat facultatea de psihologie a Universitatii din Moscova „M.V.Lomonosov”. Cariera lui a inceput in Komsomol si mai tarziu a devenit presedintele Comitetului International al Organizatiilor de Tineret, organizatie mostenitoare a Comitetului URSS al Organizatiilor de Tineret. A fost fondatorul si principalul participant in procesul de dezvoltare a ideologiilor si a muncii de organizare pentru a pune bazele Miscarii pentru Reforme Democratice. De asemenea, este fondatorul si presedintele miscarii rusesti “Viitorii Lideri ai Noului Mileniu”. Specialistii companiei au participat activ la crearea structurilor Miscarii Ruse pentru Reforme Democratice si a Partidului democratic al Rusiei, au fost creatorii miscarii „Viitorii lideri ai Noului Mileniu”, au realizat programe de PR pentru partidele „Rusia casa noastra”, KPFR, DPR, „Patria-intreaga Rusie”. Unul dintre marile proiecte politice a NOVOCOM-ului a fost crearea partidului unit al Rusiei „RUSI”. Se intelege cu usurinta din descrierea activitatilor si competentelor membrilor acestei institutii ca avem de-a face cu o “organizatie de front”, de fatada, a stucturilor inteligente ruse, care au nevoie de o interfata civila “respectabila”.

  Legatura cu Masoneria

  In data de 28 septembrie 2002, la Moscova, a avut loc o adunare anuala a Marii Loje a Rusiei. In cadrul acesteia au fost alesi: Mare Maestru – Dimitri Denisov si mare Secretar – Alexandr Kondiakov. La aceasta intanire a participat si Suveranul Mare Comandor C. Fred Kleinknecht. Desi oficial venirea acestuia in Rusia a fost prezentata ca o vizita turistica, Consiliul Suprem al Rusiei a organizat in tacere un program separat care cuprindea intalniri semioficiale intre Kleinknecht si mai multi lideri guvernamentali si culturali. Aceste intalniri prezentau un mare potential pentru dezvoltarea Masoneriei Ruse. Printre participantii rusi la aceste intalniri au fost si Alexei Kosmarov, Prim Mare Comandor, Consiliul Suprem al Rusiei; George Dergachev, Locotenent Mare Comandor; Alexandr V. Kondiakov, Mare Ministru de Stat. Imediat dupa asezarea sa intr-o postura de varf in cadrul masoneriei, Kondiakov a vizitat Romania, in 2003, pentru a sprijini candidatura lui E.O. Chirovici in functia de lider al masonilor romani din Marea Loja Nationala din Romania. La intalnirea cu liderii Marii Loje Masonice din Romania, Kondiakov a declarat: “Sarcina noastra principala o reprezinta crearea noii elite a Rusiei”. “Aprinderea luminii” la Bucuresti de catre Kondiakov a insemnat, nu doar la nivel ritualic, subordonarea fata de Loja Rusiei.

  Filiera din Romania

  Chirovici a fost ministru in cabinetul Nastase, iar in 2004 a trecut de partea lui Voiculescu. Marele Trezorier, Ion Tanasie, este una dintre figurile de varf prinse in organigrama ROMPETROL. Mihaela Chirovici, sotia Marelui Maestru al Marii Loje Nationale din Romania, Eugen Ovidiu Chirovici, este director financiar in holdingul patronat de Dinu Patriciu. ROMPETROL este conectat puternic la sfera de interese rusesti. In vara anului 2006 (iunie) Kondiakov, Marele Secretar al Marii Loje Nationale a Rusiei a revenit in Romania, unde s-a intalnit cu Eugen Ovidiu Chirovici si Calin Popescu-Tariceanu. La intalnirea recenta dintre rus si premierul Tariceanu, acestuia i s-a fagaduit sprijin economic (energie, gaze) din partea Rusiei. Nu s-a precizat care va fi pretul si cine il va plati.

  Miza militara

  Este necesara largirea cadrului de analiza pentru a aseza in contextul potrivit imprejurarile ultimelor evenimente. Miza actuala politica are si componente militare, strategice, de mare importanta, deoarece bazele americane vor inchide linia istmului ponto-baltic si vor realiza o „impresurare” sau mai de graba o „indiguire” a Avanpostului rusesc. Romania va deveni un fel de portavion fix de pe care vor putea fi lansate atacuri pe o raza care se intinde de la Caucaz pana la muntii Iranului. La proiectele si mizele de tip militar comanda „ostilitatilor” este preluata nemijlocit de structurile aferente. Mai exact, de o buna bucata de timp serviciile militare rusesti sunt cele care „lucreaza” prioritar zona noastra. De altfel, GRU a avut o insertie mult mai puternica decat KGB in spatiul romanesc. Un mare numar de cadre de comanda ale Armatei au fost recrutate in perioada anilor ‘60 in timpul stagiilor de pregatire la Academiile sovietice. Aceste cadre au condus mari unitati si au avut in legatura un numar important de ofiteri din sistem. Ulterior, in anii ‘80, structura informativa si a agentilor de influenta s-a imbogatit prin preluarea „disidentilor”, „cresterea” acestora si plasarea lor in spatiul politic, dupa 1989.

  Cadre tradatoare in servicii

  Dupa Revolutie si serviciile romanesti au avut parte de o adevarata inflatie de cadre provenite din Armata care au fost rotite in aproape toate institutiile de informatii. Ceea ce putina lume a observat in primul interviu acordat de la inceperea campaniei de catre presedintele Basescu este referinta la cei 28 de generali din SRI dati afara. Si mai multi au fost eliminati din SIE si MApN. Un numar important de ofiteri superiori din sistemul militar si de informatii au trebuit sa plece deoarece nu corespundeau standardelor NATO si mai ales celor americane. La comanda institutiilor s-au perindat ofiteri cunoscuti de catre serviciile vestice pentru legaturi mai mult sau mai putin apropiate cu ofiteri ai serviciilor speciale estice. Americanii au cerut sa fie dati afara cei care au mai ramas in sistem. Pana in august anul acesta vor “zbura” toti cei care au mai ramas in servicii si care provin din vechea garda. Cei care au inlocuit insa Vechea Garda din Armata si DSS, actualii sefi de sectii, birouri etc au fost recrutati, crescuti si plasati in posturi de control de catre „epurati”.

  Razboiul nevazut sub Constantinescu si Basescu

  Se desfasoara chiar acum un episod din lupta geopolitica de la frontiera NATO cu CSI-ul si Rusia, episod care cuprinde si confruntarea pe „ramura”, in cazul de fata pe „frontul nevazut”. Americanii nu-si pot permite plasarea bazelor militare si aducerea ofiterilor si a soldatilor americani intr-un mediu nesecurizat. Marea Curatenie a inceput imediat dupa ce Basescu a ocupat Cotroceniul. Americanii s-au fript o data cu Constantinescu, cel care s-a plans ca a fost izgonit de la Cotroceni de Conjuratia Securistilor „care l-au invins”. O buna parte dintre aceste cadre au fost avansate si protejate chiar de catre Emil Constantinescu. Una dintre cele mai proeminente figuri – totodata un caz scandalos – a fost cea a generalului Gheorghe Aghachi Carp, cel cu care s-a afisat Kondiakov inainte de a trece si pe la ceilalti amici ai Rusiei din Guvernul Romaniei si de la PSD.

  “Corbii” KGB Si GRU

  In anul 1986, maiorul Gheorghe Carp era comandatul Regimentului 2 Mecanizat din Bucuresti si era cunoscut pentru foarte bunele sale referinte (si relatii) pe linie de Partid. Gheorghe Carp a fost aghiotant al secretarului C.C. al P.C.R., Ion Coman, iar sotia sa era ofiter de securitate. Contraspionajul militar il avea in atentie pe Carp si numele sau a fost vehiculat in dosarul „Corbii” (in Dosarul “Corbii” au fost lucrati generalii Ion Ionita, Nicolae Militaru, Stefan Kostyal, Dumitru Pletosu – legaturile acestuia de la Directia Generala a Inzestrarii Armatei, generalii Vasile Ionel, Atanasie Stanculescu si Nicolae Spiroiu, au fost lucrate selectiv sau folosite informativ – Cico Dumitrescu, Gheorghe Logofatu, Constantin serb, de la graniceri, si legaturile lor politice din activul P.C.R. – Virgil Magureanu si Ion Iliescu. Dupa 1989, in timpul lui Iliescu, generalul-maior Gheorghe Carp a ocupat functia de consilier prezidential detasat de la Ministerul de Interne la Presedintia Romaniei. Dupa 1994, Carp este evacuat de la presedintie si ocupa un deceniu pozitii importante in cadrul Ministerului de Interne, mai ales in guvernarea Constantinescu-CDR. Generalul Carp, Dumitru Iliescu, fost sef la SPP si actualul General-locotenent Ionel Marin, adjunct al directorului SRI, lucrau cu totii in Armata si au fost implicati in dosarul cercetarii penale a represiunii din 1989. Ionel Marin, subordonatul lui Carp si cercetas diversionist la baza a devenit secund al granicerului Radu Timofte, la SRI. Ionel Marin a fost capitan in Regimentul 2 Mecanizat Bucuresti si in aceasta calitate a participat la misiunea de represiune. Ionel Marin a fost numit adjunct al Directorului SRI la data de 16 iulie 2001, prin Decretul numarul 624, semnat de Ion Iliescu.

  Credibilitatea SRI, stirbita

  Cei trei au scapat pana acum datorita recursurilor fostilor procurori generali din timpul lui Ion Iliescu. Nu au fost trimisi in judecata pana acum desi Stanculescu si Chitac au fost intre timp condamnati la 15 ani de inchisoare. Ii asteapta insa si pe ei decizii similare. Recent, numele lui Ionel Marin a fost pomenit in presa de investigatii si dat ca autor sigur al furtului notelor prim adjunctului SRI, Florian Coldea, folosite apoi de Mircea Geoana pentru a proba asa zisa implicare a lui Basescu in acte de politie politica. “Biletelele” lui Geoana nu au reusit sa probeze nimic, dar au ridicat mari semne de intrebare referitoare la credibilitatea SRI, scotand la iveala un mare viciu care poate fi devastator pentru o institutie a carei menire este protejarea secretelor. Toti acesti comandanti si ofiteri superiori au motive serioase pentru a se grupa impotriva presedintelui deoarece ar avea de executat ani grei de inchisoare, pedepse similare celor lui Chitac si Stanculescu. Pe langa acesti ofiteri mai sunt si multi altii, prinsi in dosarele lui Dan Voinea. Aceasta elita ofitereasca are toate motivele pentru a lupta din rasputeri. Deja pe culoarele Parchetului se vorbeste despre inlocuirea lui Voinea cu Joarza, cel care a avut, de fapt, rolul de a bloca dosarele revolutiei si mineriadelor. Daca in cazul Monicai Macovei si al procurorului Ciprian Nastasiu, dar si a altora de la DIICOT care au anchetat cazuri de spionaj, tradare si mare infractionalitate economica, ce implicau nume grele ca Seres, Nagy, Patriciu, miza a fost evidenta pentru marele public, in cazurile ce privesc justitia militara acest temei a ramas in umbra, aproape invizibil pentru cei care nu au avut acces la informatii.

  Masoneria kaki

  Un element deloc de neglijat legat de imunitatea unor ofiteri in fata legii a fost apartenenta acestora la asa numita Masonerie kaki, o grupare cunoscuta drept un fel de umbrela a ofiterilor din Armata si din serviciile secrete. Intre cadrele reprezentative, alaturi de generalul Gheorghe Carp se numara:
  – generalul Virgil Ardelean, fostul sef al Directiei de Informatii si Protectie Informativa
  – colonelul Olimpian Ungherea, fost consilier al PDSR
  – generalul Mihail Popescu, fost sef al Statului Major General
  – generalul Ovidiu Soare (SRI, fostul sef al diviziei de aparare a Constitutiei), arestat in octombrie 2006 si anchetat de Parchet.
  Zilele trecute dosarul sau a fost inaintat de catre Parchet, instantei. Dosarul sau contine elemente extrem de grave legate de un caz informativ intitulat “Distileria”. Informatiile obtinute se refereau la imixtiuni in actul de justitie, abuzuri grave ale unor persoane cu functii de decizie in stat, precum si fapte de tradare comise de ofiteri SRI. Dintre persoanele implicate sunt de mentionat: Adrian Nastase, Ovidiu Tiberiu Musetescu, Dorina Mihailescu – actual deputat de Prahova, Ioan Stan – presedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, alti parlamentari si factori din administratia locala Prahova.

  Securistii penali

  Ovidiu Soare este fiul fostului sef al Politiei Ilfov. Tatal lui Soare a fost in 2003 inaintat la gradul de general de catre Ion Iliescu intr-un grup de mai multi tati ai unor personaje importante: actualul lider al PSD – Mircea Geoana; Silviu Predoiu – director interimar al SIE – sau Gheorghe Fulga – directorul demisionar al SIE. Inainte de 1989, Soare a lucrat la Directia V a Securitatii, unde a fost unul dintre aghiotantii lui Nicu Ceausescu. La Revolutie a fost “prezent” la Ministerul Apararii, unde a fost ucisa echipa de uslasi ai lui Trosca. Apoi, actualul general a disparut. El a fost ascuns in sediul Sectiei 1 de pe Bulevardul Ana Ipatescu de catre capitanul devenit apoi colonel Emil Secu. Ca mai toti fostii securisti in 1990, a fost preluat de SRI. In 1991 a facut o specializare la scoala de la Gradistea, iar apoi a inceput urcarea rapida in ierarhia SRI. Pentru inceput, a lucrat la Diviziunea A, iar apoi a ajuns seful acesteia. Diviziunea A, numita “Apararea Constitutiei”, a fost caracterizata de mai multi analisti ca fiind continuarea Directiei 1 a Securitatii, cea care se ocupa de urmarirea partidelor politice si a intelectualilor. La data arestarii, Soare era unul dintre cei mai importanti pioni din SRI, practic, mana dreapta a lui Radu Timofte.

  Soare, omul lui Nastase

  Ovidiu Soare era si un “adept total al PSD”, un apropiat al fostului premier Adrian Nastase. In grupul sau de apropiati ii mai regasim pe Victor Opaschi, generalul Carp – fost secretar de stat la MI si consilier al lui Iliescu, Doru Ioan Taracila, Bebe Ivanovici si ginerele sau, Virgil Gheorghiu. Soare este legat atat de Nastase cat si de Patriciu precum si de celebrul deja colonel Paltanea, cel care s-a imbogatit in umbra rafinariilor Vega si Astra, din Prahova, acolo unde PNL-ul este cel mai puternic. Ascensiunea lui Patriciu are de-a face cu Paltanea in mod direct. Paltanea este acum cercetat penal. De adaugat ca fostul sef al sectiei SRI Prahova era si o veriga de legatura cu afacerile rusesti din Romania. O parte dintre cei pe care i-a crescut si plasat Ovidiu Soare in functii cheie conduc, practic, SRI-ul acum.
  – Aurel Rogojan (colonelul Aurel Rogojan, a fost seful de cabinet al generalului Iulian Vlad, ulterior a ajuns consilierul personal al directorului SRI, Radu Timofte)
  – Generalul Vasile Iancu (fost sef de contrainformatii in spionajul lui Ceausescu, fost numarul doi in SRI-ul lui Timofte). Pana in 1989, Iancu a fost ofiter la Directia I Informatii Interne a Securitatii, unde s-a ocupat de sportivii de la cluburile Steaua si Dinamo. Pastrat in SRI, Iancu a fost sef al Diviziunii de protectie a cadrelor, iar apoi sef al Corpului de control al SRI.
  – Victor Marcu. A absolvit in 1968 scoala de ofiteri de securitate de la Baneasa, iar din martie 1975 a lucrat la Directia de Informatii Externe (DIE) a Departamentului Securitatii Statului. In perioada 1980-1985, a fost sef de birou si sef de serviciu la U.M. 0103 din DIE, unitate care supraveghea grupurile legionare din diaspora, iredentismul maghiar si care se mai ocupa si de anihilarea emigratiei ostile regimului comunist. Intre 1985-1992, generalul Marcu a condus aceasta unitate care avea si sarcini speciale (dupa 1988, unitatea va fi coordonata de colonelul Ristea Priboi). Dupa revolutie, Victor Marcu a fost colonel in cadrul Serviciului de Informatii Externe, iar in 1992 a fost transferat la SRI si avansat general maior. In 1994 a fost numit prin decret prezidential adjunct al directorului SRI, iar un an mai tarziu a primit inca o stea pe umar. In cadrul serviciului secret, Victor Marcu a fost seful Operativului institutiei.
  (va urma)

  CIUMA – CANCERUL EVREIESC PLANETAR
  Plague AND CANCER planetary HEBREW. Toate războaiele de pe faţa pământului au fost şi sunt finanţate şi organizate de evreii masoni. Evreii prin REZERVELE FEDERALE AMERICANE finanaţează şi organizează lovituri de stat, revoluţii, revolte populare, războaie civile şi altele pe întreaga planetă pentru a implementa democraţia evreiască, adică COLONIZAREA INTREGI PLANETE.
  Legăturile evreieşti comuniste şi naziste sunt ETRENE şi de nezdruncinat, precum RĂZBOIUL RECE, care nu a existat în realitate, deoarece sunt ALIAŢI cu RUŞI, ci numai o propagandă şi minciună evreiască ETERNĂ, întrucât evreii KISSINGER, PERRY şi alţi au stabilit cu ruşi din 1973 noua strategie de reâmpărţire şi fărămiţare planetară pentru o mai facilă COLONIZARE EVREIASCĂ PLANETARĂ.
  Şi că să vă daţi seama mai bine, RUŞI ŞI AMERICANI pun la dispoziţie cea mai inportantă tehnologie pentru a colabora militar pe toată suprafaţa TERREI şi în spaţiul cosmic, RUSIA este CALUL TROIAN al AMERICANILOR.

  Legătura dintre HITLER SI BUŞH este mai veche şi numai naivii cred că s-a terminat cu HITLERIZMUL ŞI NAZISMUL.
  Acesta exista şi sunt IMPERIALIŞTI EVREII DE AZI care au aceiaşi temă COLONIZAREA EVREIASCĂ PLANETARĂ.
  Union Banking Corporation din NEW YORK a finaţat venirea lui HITLER la putere în GERMANIA, adică A NAZISMULUI EVREIESC, dar era şi banca în care nazişti evreii îşi spălau bani în seifurile lor, milioane de dolari de la nazisti evreii.
  UBC a fost acuzată pentru violareas LEGI SCHIMBULUI cu inamici, iar director al UBC era Prescot Bush, bunicul lui BUSH junior si tatal lui BUSH senior, ambii foşti presedinţi ai AMERICII.
  Pe viitor când auziţi de HITLER, nu vă mai sinucideţi, ci scuipaţi în ochi pe cei care vă atacă ori vă condamnă de HOLOCAUST, ANTISEMITISM, EXTREMISM, XENOFOBIE, SATANISM, VAMPIRISM, RASISM, întrucât evreii sunt adevăraţii ASASINI AI FINEŢEI UMANE şi ei finanţează şi susţin militar ACESTE GHERILE PLANETARE DE :HOLOCAUTIŞTI, ANTISEMIŢI, ETREMIŞTI, SATANIŞTI, VAMPIRIŞTI ŞI RASIŞTI, arme cu care luptă pentru distrugerea fiinţei umane şi COLONIZARE EVREIASCĂ PLANETARĂ.

  Atacul SUA împotriva IRAK-ului a fost plănuită cu mult timp înainte, lucru precizat de agentul WILLIAM Cooper din cadrul serviciului de informaţii al marinei americane, NAVAL INTELLIGENCE OF NAVY, în cartea Behold a Pale Horse. în această carte, el dezvăluie documente ale unui plan de operaţiuni împotriva tării arabe, care preconiza trucul lui ROOSVELT cu Pearl Harbour sau CHURCHILL cu oraşul COVENTRY( din al doilea război mondial), amândoi cunoscând ziua şi ora atacului japonez, respectiv german.
  Din aceste documente reiese ca într-unnul dintre marile oraşe ale SUA urma să fie declansată o explozie puternică, un AUTOATENTAT care să fie pus pe seama fundamentaliştilor iranieni, irakieni, libieni şi să constituie un pretext pentru dezlănţuirea unui război de coaliţie, care să primească girul CONSILIULUI DE SECURITATE al ONU.

  UDREA DECLARA ÎNCEPREA DICTATURII HITLERISTE, NAZISTE, STALINISTE ŞI IMPERIALISTE EVREIEŞTI ÎN ROMÂNIA ŞI A DECIS CĂ EA ŞI SUBORDONAŢII EI, NU SE MAI PREZINTĂ ÎN FAŢA COMISIEI PARLAMENTARE.

  UDREA ŞI BĂSESCU AU DAT O LOVITURĂ DE STAT HITLERISTĂ, STALINISTĂ, NAZISTĂ ŞI IMPERIALISTĂ EVRIEASCĂ ÎN ROMÂNIA ÎN MOMENTUL ÎN CARE A PUS CSAT, SRI SI SIE SĂ ÎNREGISTREZE COMISIA PARALAMENTARĂ UDREA.
  Inregistrarea efectuată de serviciile secrete la ordinul lui Băsescu a comisiei parlamentare UDREA si folosirea acestei inregistrari pentru apărarea şi protejarea UDREI este o acţiune de tip securist, GESTAPO, FSB-KGB-IST, HITLERIST, NAZIST, STALINIST SI IMPERIALIST EVREIESC IN ROMÂNIA.
  EVREIMEA MONDIALA au impus dupa 1989 româniei sî facă contrabandă şi trafic ilegal de arme pentru a înarma gherile separatişti, extremişti, antisemiţi, xenofobi, satanişti, vampirişti din ASIA, AMERICA DE NORD SI SUD ŞI AFRICA pentru a provoca REVOLTE POPULARE, RĂZBOAIE CIVILE, LOVITURI DE STAT pentru a implementa dictatura colonialistă imperialistă evreiască pe INTREAGA PLANETĂ, fără a implica pe faţă state şi guverne în aceste atacuri militare împotriva unor state şi popoare lipsite de apărare, ucigând miliarde de oameni nevinovaţi pe toată suprafaţa planetei din 1933 si EVREII PERCIUNAŢI, CRIMINALI ŞI TERORIŞTI, încriminează pe orcine care numai vorbesc de evreii, ori îşi desenează o ZVASTICĂ PE BRAŢ, MERGE LA PUŞCĂRIE sunt consideraţi ANTISEMIŢI, EXTREMIŞTI, SEPARATIŞTI, XENOFOBI şi mai mult îşi fac CASA MORTI în România, au distrus parcul BREZOIANU şi construiesc casa HOLOCAUSTULUI.
  Romani dupa 1989 traiesc in al doilea LAGAR DE EXTERMINARE UMANA DEMOCRATICA HITLERISTA, NAZISTA, STALINISTA SI EVREIASCA: Auschwitz.
  Romani sunt un CNP bun de vot, ori ii se fure votul sau nici nu conteza votul lor.
  Romanii dupa 1989 nici nu exista pentru clasa politica, nu sunt intrebati daca sunt de acord cu vanzarea romaniei,cu creditul la FMI si BANCA mondiala, dar sunt sraciti, vanati, infometati si ucisi, nu mai au serviciu, salariu, casa, familie si indentitate, au ajuns clavi si sobolani umani.

  Romania dupa 1989 a devenit COLONIE EVREIASCA
  Romania dupa 1989 a devenit COLONIE EVREIASCA si al doilea LAGAR NAZIST, EVREIESC, HITLERIST si STALINIST de exterminare UMANA Auschwitz

  Romani sunt un CNP bun de vot, ori sa ii se fure votul sau nici nu conteza votul lor.
  Romanii dupa 1989 nici nu exista pentru clasa politica, nu sunt intrebati daca sunt de acord cu vanzarea romaniei,cu creditul la FMI si BANCA mondiala, dar sunt sraciti, vanati, infometati si ucisi, nu mai au serviciu, salariu, casa, familie si indentitate, au ajuns clavi si sobolani umani.

  Românii nu au salariu şi pensie cu care să poată cumpăra mâncare, să achite transportul pentru a merge la serviciu ori unde are nevoie, să se îmbrace pe el şi familia dacă are, să plătească intreţinerea şi să poată merge măcar o săptamană pe an în concediu împreună cu familia, românii mor de foame în casă, pierd locuinţa pentru că nu mai au bani să plătească întreţinerea sau o pierd jefuită de mafia instituţiilor primării, notari şi bande mafiote, se aruncă de la etaj, înaintea metroului ori se spânzură.

  Românii sunt jefuiţi în casî în curte, în mijloace de transport, le sunt furate animalele din ogradă, sunt ucişi şi organele lor sunt vândute, răpiţi bătuţi, înfometaţi să se prostitueze şi daţi dispăruţi.

  Românii nu au bani să cumpere o pâine ori un bilet de tramvai să meargă la un interviu să se angajeze,nu au posibilitatea să- şi ajute copii care nu au terminat decat 8 clase pentru că sunt frânaţi cu doua examene să nu continue studiile, ori au terminat liceul şi sunt vânaţi cu două examene să nu poată obţine diploma de bacalaureat, nu pot urma studiile superioare, sau care au terminat studiile superioare sunt şomeri.

  De 20 de ani se duce o luptă intensă pentru eterminarea poporului român, exact ca în LAGARELE DE EXTERMINARE UMANĂ NAZISTĂ, EVREIESCĂ, HITLERISTĂ şi STALINISTĂ de la Auschwitz.

  Românii nu au medicamente, iar când ajung la spital sunt ucişi ori mutilaţi şi medici criminali care-i ucid şi mutilează primesc 500 000 de euro pentru fiecare român ucis ori mutilat.

  De asemenea se duce o luptă intensă pentru înlocuirea cetăţenilor români in instituţiile statului român.
  Băsescu şi întreaga clasă politică aduc tineri străini la sudii gratuite în românia, masă cazare si bursă, iar când termină studiile sunt angajati în SRI, SIE, POLIŢIE, JUSTIŢIE, PROCURATURĂ, DNA, ministere şi altele şi chiar se înfiinţează instituţii pentru a fabrica locuri de muncă pentru cetăţeni străini: AVOCATUL POPORULUI, ANI, IICCR, ISHR, ICR ŞI ALTELE şi primesc locuinţe de lux în cartiere rezidenţiale..

  Nu sunt bani pentru români pentru salarii şi pensii, dar sunt bani pentru firmele lor particulare, ale rudelor întregi clase poltice şi terorişti, mafioţi, CUMPĂRĂTORI – INVESTITORI străini căutaţi de INTERPOL.

  Lovituri de stat din 1989 este din ce in ce mai EVIDENTĂ şi se poate vdea cine sunt PROFITORI ŞI BENEFICIARI, întreaga clasă politică şi rudele lor şi CORPORAŢIILE EVREIEŞTI CRIMINALE ŞI TERORISTE: EADS, BECHTEL, STERLING, SABYC SI ALTELE.

  Comisii din paralamentul romaniei sunt inregistrate ilegal şi abuziv cu sprijinul serviciilor secrete şi atacate de infractori şi mai mult folosesc aceste inregistrări pentru a face hoţi plângeri penale, nu mai există instituţii de drept în românia, iar cele care sunt au devenit grupuri criminale infracţionale.

  Etaloanele jefuirii şi distrugeri statului român sunt: RIZDI, NĂSTASE, UDREA, MITREA, BIDEANU, TĂRICEANU, CATARAMĂ, BĂSESCU, POPOVICIU, PATRICIU, VÂNTU

  Cei care distrug România

  Cei care distrug România
  Guvernantii actuali, în frunte cu Traian Basescu, mint cu nerusinare populatia ca România este într-o situatie financiara dificila si numai prin actuala politica de austeritate se poate evita riscul incapacitatii de plata a salariilor si pensiilor. Nici ca se poate o minciuna mai mare.
  În primul rînd, actuala Putere nu vrea sa elimine coruptia, pentru ca ar lovi în clientela politica de care este înconjurata si pe care se sprijina financiar atunci cînd are nevoie.
  În al doilea rînd, actuala Putere sustine în mod nejustificat anumite institutii care s-au dovedit de-a lungul timpului nocive nu numai climatului democratic al tarii, dar si bugetului acesteia.
  Astfel, în timp ce salariile sînt reduse cu 25%, la pensii se preconizeaza o noua impozitare, de 5,5%. Institutii precum Institutul Cultural Român (ICR), condus de “celebrul” Horia Roman Patapievici, fiul agentului bolsevic Denis Patapievici, zis si Dionisie, Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), Consiliul National al Audiovizualului (CNA), Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), Agentia Nationala de Integritate (ANI) sînt finantate de guvern cu bani grei, desi rolul lor în societatea româneasca este minor sau chiar daunator.
  Bugetul alocat în anul 2010 Institutului Cultural Român a fost de 38.482.000 lei noi, la fel ca în anul 2009. Însa în proiectul initial al Executivului era preconizata, pentru anul 2010, cresterea bugetului ICR cu 42,92% fata de anul precedent, în vreme ce majorarea prevazuta în cazul Academiei Române era de doar 12,5%. S-a remarcat, de asemenea, faptul ca fondul de premiere al ICR a crescut în 2010 cu 33% fata de anul 2009 si cu 90% fata de anul 2008, în comparatie cu Academia Româna, unde cresterea este de 0,81%.
  Din acesti bani s-a înfruptat copios si Catalin Avramescu, care e si consilier prezidential, tiparindu-si de curînd o carte la Editura Princeton pe banii ICR – 7.000 de euro. Dar sa vedem ce face acest institut pentru România, pentru ca, daca analizam activitatea sa, ajungem la concluzia ca a adus numai prejudicii imaginii tarii noastre în exterior. În 2008, Institutul Cultural Român a fost aspru criticat pentru expozitia “Libertate pentru oameni lenesi”, de la New York, care ar fi trebuit sa promoveze arta contemporana româneasca.
  În schimb, au fost prezentate falusuri, zvastici, iar unele dintre cele mai vechi simboluri ale Istoriei Nationale si Crestinismului au fost batjocorite. Lucrarea cea mai controversata a fost un ponei, care avea desenata o zvastica pe pulpa din spate. Pentru ca în Statele Unite sînt interzise simbolurile fasciste, politia americana a facut o vizita la Galeria Româna din New York. Horia Roman Patapievici pretindea ca zvastica nu este interzisa în Statele Unite ale Americii, pentru ca “acesta este înca un stat liberal”. El spunea ca este interzisa doar desenarea zvasticii pe sinagogi sau pe case ale caror proprietari sînt evrei. “Conform acuzatiilor, acest ponei ar trebui sa fie ori o sinagoga, ori o casa evreiasca”, a declarat Patapievici.
  În acelasi an, Institutul Cultural Român a fost implicat într-un nou scandal, de data aceasta cu tenta sexuala. Purtatorul de cuvînt al ICR New York, Cristian Neagoe, a postat pe net numeroase fotografii, în care acesta rade parul pubian al unei doamne. Acelasi oficial român recunostea ca bea urina iubitei sale, considerata de el mai puternica decît toate drogurile pe care le-a încercat. Într-un editorial pentru o revista culturala, Neagoe se prezinta ca un consumator de droguri. Iata, deci, pe cine plateste Statul Român sa îl reprezinte, în timp ce mii de români nu au ce sa puna pe masa copiilor.
  Dupa scandaloasa expozitie artistica “româneasca” de obscentitate si kitsch organizata de ICR-New York, conducerea ICR, prin filiala sa de la Berlin – acelasi institut, a carui misiune primordiala este promovarea valorilor românesti în strainatate – a decis sa reprezinte România prin “arta” satanica. Incursiunea în ritualul satanic prin sînge si, iarasi, obscenitati macabre, se realizeaza atît sub patronajul Institutului Cultural Român, al carui presedinte de onoare este Traian Basescu, cît si sub “înaltul patronaj al Consulatului General al României la Bonn”. “Arta” si agresiunea antiromâneasca mascata “cultural”, patronate si promovate de ICR, au încurajat dezvoltarea “artistica” a altor manifestari similare, de insultare a Mîntuitorului, a Bisericii si a României, folosindu-se aceeasi metoda ieftina, scabroasa, patentata de Patapievici.
  Aflata la Reuniunea Anuala a Diplomatiei Române, într-o disputa publica stîrnita chiar de ea pe tema premierii, din banii nostri, ai “patibularilor”, a unui revizionist maghiar recunoscut – directorul Duna TV si al postului adiacent cu nume sugestiv, Autonomia TV, Cselényi Laszlo – directoarea ICR-Budapesta a exclamat, referitor la acest act: “EU NU REPREZINT ROMÂNIA!”. Întrebata fiind de ziaristii prezenti la manifestare în numele cui a oferit atunci acel premiu, Brîndusa Armanca a continuat: “În numele ICR-Budapesta!”. Si ICR-Budapesta pe cine reprezinta? “Treaba noastra!”, a fost raspunsul incredibil, venit din partea functionarului public pripasit la Budapesta. Iata, deci, cine sînt personajele platite din bani publici românesti si aflati sub protectia directa a presedintelui tarii, care, nu mai departe de saptamîna trecuta, a participat la Congresul Miscarii Democrat-Crestine Maghiare.
  Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, mai pe scurt CNSAS, este o alta institutie bugetofaga, care pîna în prezent nu si-a aratat rostul pe pamînt, ba, din contra, a generat numai vrajba în societatea româneasca, si mai mult decît atît, a daunat si Sigurantei Nationale. CNSAS a fost înfiintat cu scopul punerii în practica a sceleratei Legi nr. 187/1999 privind accesul la propriul dosar si deconspirarea Securitatii ca politie politica. Aceasta lege a fost adoptata de Parlament la presiunea infernala a unor razbunatori de profesie, gen Ticu Dumitrescu, port-drapel al Puterii CDR-iste de la acea vreme, cu toate ca se stia foarte bine ca, din toate timpurile, Serviciile Secrete constituie si “politia politica” a oricarui stat si ca, mai mult, ele sînt sistemul imunitar al natiunii, constituind conditia sine qua non a supravietuirii sale.
  Actiunea în sine de deconspirare a ofiterilor Securitatii si a informatorilor este profund antidemocratica si anticonstitutionala, fiindca blamul este aruncat asupra unei întregi categorii profesionale – cadrele Serviciilor Secrete – si a colaboratorilor acesteia, fara de care activitatea de informatii nu poate fi realizata. De aceea, în realitate, trebuie condamnata însasi Legea nr. 187/1999 si, în aceeasi masura, trebuie condamnati si autorii ei, parlamentarii care au votat-o, sustinatorii ei si cei care fac agitatie antinationala folosindu-se de ea, acum. Cert este un fapt, acela ca institutia respectiva este tinuta în brate pentru a fi folosita drept factor de santaj si presiune politica asupra adversarilor.
  Altfel, daca ar fi benefice sau macar rezonabile, respectivele interese ar fi sustinute în mod public si nu subteran. Pentru a obtine cele mai eficiente profituri, presiunea se realizeaza asupra factorilor politici. Pentru atingerea scopurilor lor, grupurile de presiune folosesc mijloace ilegale. Acest fapt explica atitudinea antinationala si antiromâneasca a unor personaje, precum Mircea Dinescu, Horia Roman Patapievici, Stejarel Olaru, Marius Oprea, Dorin Dobrincu, Gabriel Andreescu, Vladimir Tismaneanu si alti asemenea indivizi, adepti ai “societatii deschise” a lui George Sörös si agitatori ai G.D.S. Toti acestia formeaza un grup de presiune extrem de virulent pentru România. Acesti factori de presiune au fost folositi, iar unii sînt în continuare la dispozitia sefului statului pentru combinatiile politice ale presedintelui-jucator.
  În ianuarie 2010, pentru ca tot sîntem în criza, parlamentarii din comisiile reunite de buget-finante au aprobat majorarea bugetului pentru fondul de salarii al CNSAS cu peste 900.000 lei, pîna la 12,56 milioane lei noi, precum si repartizarea unei sume de 13.000 lei noi, pentru plati clasificate ca sporuri pentru conditii de munca la categoria “salarii de merit”. Mai multi juristi de marca au aratat în interventiile lor ca însasi legea CNSAS lezeaza drepturi constitutionale, întrucît ar trebui sa fie doar o autoritate administrativa autonoma, însa este un organism care îsi depaseste atributiile.
  Sergiu Andon preciza ca Parlamentul nu avea dreptul sa constituie un organism suprastatal, respectiv CNSAS, care nu se încadreaza în separarea puterilor statului si care depaseste cu mult în atributii prevederile Legii privind Arhivele Securitatii. “Legal, aceasta institutie ar fi trebuit sa asigure liberul acces al populatiei la dosarele Securitatii, nu sa faca judecati dupa norme proprii, cu mecanisme abuzive, practici abuzive si rezultate abuzive”, sustinea Andon.
  Consiliul National al Audiovizualului (CNA) este, ca si celelalte doua institutii analizate mai sus, o entitate care nu si-a aratat utilitatea si care nu a produs decît scandaluri publice, cenzura si paguba bugetului de stat. Cheltuielile CNA cu personalul au crescut în bugetul pe 2010 la 9.984.000 milioane de lei noi, fata de 7.984.000 cît era prevazut initial, initiativa apartinîndu-i senatorului UDMR Tiberiu Bokor, care a propus ca banii sa fie luati din rezerva bugetara. Faptul ca aceasta institutie produce cheltuiala bugetului de stat si nu profit, prin plata celor 164 de angajati, rezulta si din declaratia lui Razvan Popescu, potrivit caruia, anul trecut (n.n. – 2009), CNA a adus la bugetul de stat aproximativ 2 milioane de lei.
  Comparati suma cheltuita de stat cu cea reprezentînd veniturile si veti constata o diferenta semnificativa în minus. Si daca mai constatati ca acest CNA se multumeste sa traiasca discret, sa stampileze productiile cu cerculete continînd o cifra si sa amendeze anumite posturi TV ostile Puterii, avem imaginea concreta a activitatii celor 11 persoane din care este compus staful, fiecare cu calitate de demnitar al Statului Român, cu secretara si masina la scara.
  Pe acelasi palier se înscrie si Agentia Nationala de Integritate, fara activitate, dar cu buget corespunzator.
  Pentru anul 2010, suma alocata acestei institutii de la buget se ridica la valoarea de 12.360.000 lei noi, din care 6.668.000 lei reprezentau numai salariile personalului angajat. Suma este asigurata 100% de la bugetul de stat. Sigur ca avînd banii pe mîna, dar care nu sînt ai lor, cei din conducere îsi mai permit sa faca si mici ghesefturi, ca doar asa se procedeaza în regimul portocaliu al lui Basesc

Comments are closed.