Gigi Becali, reţinut pentru 24 de ore de politie

Va mai aduceti aminte de hoţii care i-au furat maşinalui Gigi Becali? Si cum a rezolvat el problema? repede si fara ajutorul politiei?

Ei bine, politia s-a autosesizat si  Gigi Becali a fost reţinut pentru 24 de ore  si acuzat că ar fi fost implicat în sechestrarea unor persoane… persoane care erau hotii in cauza. Care nu au facut plangere.

“Parchetul ar fi solicitat Judecătoriei Sectorului 1 să emită un mandat de arestare preventivă atât pentru Gigi Becali, cât şi pentru celelalte persoane audiate.

Informaţiile privind reţinerea omului de afaceri a fost confirmată, în exclusivitate pentru Antena 3, de către purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Christian Ciocan. Acesta a precizat în mai multe rânduri că întreaga acţiune a fost coorodnată de către procurori şi pusă în execuţie de către poliţişti.

Gigi Becali urmează să fie dus la Judecătoria Sectorului 1, pentru a fi prezentat instanţei. Procurorii au cerut un ordin de reţinere pentru 24 de ore, care intră în vigoare începând cu ora 13:00. […]

Potrivit avocatului din oficiu care îl reprezintă pe omul de afaceri, Becali va fi dus în jurul orei 17:00 – 17:30 pentru obţinerea unui mandat de arestare de 29 de zile. [sursa antena 3]

 

Cand statul de drept nu functioneaza, cand stii ca nu iti pot face dreptate decat singur si cand stii ca poti sa iti faci dreptate singur daca ai fi  fost in locul lui Gigi Becali nu ai fi rezolvat la fel?

De ce de ficare data cand vedem cate un om cu bani arestat ma intreb : cine a dat ordin sa fie arestat?

Pentru ca stim ca de obicei arestarile se fac la ordin? Si neaparat la TV?
Imi pare rau ca astea se intampla lui Gigi Becali. Am lucrat pentru el si il consider in continurae un om bun la siflet… un crestin adevarat… Daca nu ar fi atat de habotniic, atat de fanatic in credinta sa cu siguranta ar fi castigat un mandat in alegerile trecute…

Update:
Gigi Becali, săltat de Poliţie, hoţii de maşini, liberi. Motivul reţinerii: atacarea lui Popoviciu şi Băsescu (plus cateva filmulete)

One thought on “Gigi Becali, reţinut pentru 24 de ore de politie

  1. ”De ce de ficare data cand vedem cate un om cu bani arestat ma intreb : cine a dat ordin sa fie arestat?”

    excelent… motto ! :grin:

Comments are closed.