Dupa ce m-a reclamat la politie, nati meir incearca ca sa ma prosteasca…

Dupa ce m-a reclamat la politie, nati meir incearca ca sa ma prosteasca…

Intrucat este un las si nu are curajul sa vorbeasca cu mine la telefon a pus pe dl Mircea sa imi trimita un email. Of course o copie mergea si catre nati pentru ca excrocul nu are incredere in altii si trebuie sa aibe confirmarea ca s-a executat ordinul lui.

bun. am primit urmatorul email:

Dl.John
In urma calculelor efectuate la cererea D- lui Nati am constatat ca pentru colaborarea ta pe perioada lunii martie cuantumul serviciilor conform intelegerii au fost de 630 lei motiv pentru care te rog sa accepti scuzele mele pentru eroarea de calcul.
Cred ca poti sa restaurezi site-ul, ma rog blogul dupa care sa stii ca diferenta de bani este la dispozitia ta.
Consider ca va puteti impaca.
Cu stima,
M. G.
raspunsul meu:
buna ziua,
M-a  reclamat la politie… Ce sa ne mai impacam?
template-ul blogului a fost customizat de mine si nu m-a platit pentru el. nu facea parte din intelegerea initiala. asa ca nu inteleg de ce ma santajaza sa ii redau un layout pentru care oricum nu a platit????… diferenta de bani e pentru celelalte activitati: update, optimizare, content…
am facut multe chestii in plus pentru care nu am cerut bani. si nu o sa ii cer. insa el ma santajaza…
treaba lui…
avea 3  vizitatori/zi …   de cand cand am venit eu la el  a urcat in top … a avut chiar si 900 vizitatori intr-o zi.
in alta ordine de idei: eu nu vin acolo sa imi iau banii. nu vreau sa il mai vad… sa ii trimita pe cineva… in contul de la banca… el decide…
o zi buna
john
sa le iau pe rand
1-   nu a fost eroarea d-lui Mircea. Daca era eroare nati punea mana pe telefon, discuta cu el si ma suna IMEDIAT ce l-am anunta pe email ca a gresit la bani. Nici dupa ce am suspenat site-ul (vezi la Nandos) nu m-a sunat sa isi ceara scuze ci m-a amenintat direct cu politia (doua SMS-uri).
2- mi-a dat mesajul pentru ca politia , de la care tocmai am venit, i-a sugerat (ca si mie dealtfel) sa incerce sa rezolve probema pe cale amiabila… asa ca vroia o proba in care sa arate ca el e de buna intentie.
Bah, daca erai de buna intentie rezolvam problema in 10 min maxim. Nu 10 zile…  pentru mie e clar ca NU AI VRUT SA PLATESTI NICIODATA… ai crezut ca o sa fiu in continuare prostul tau… Mia mult, ti-am trimis  4-5 emailuri DUPA ce ti-am dat userul si parola de la blog ca sa imi dai banii si nu ai zis nimic.
Am sa ma opresc cand ai sa ajungi unde iti este locul… un subiect din penitenciar pe blogul detinutilor. Promit sa iti public scrisorile… nu ai inteles un lucru idiotu dracu: eu nu mai am nimic de pierdut.
da… stiu ma poti da in judecata. Asa si?  asa ai zis si  in alte cazuri…
cum a fost la politie?
ca la facultate!!! am scris de parca era la cursul de teoria generala a dreptului in anul 1 de facultate… a trebuit sa insir de la ana la caiafa… povestiri din clasa a treia…. plm… de cand am incept sa lucrez la nati si pana azi….
:arrow:/trist
hai pa…
imi e cam foame… nu am mancat nimic azi… iar inconstantin nu e online ca sa afle continurea povestii …

5 thoughts on “Dupa ce m-a reclamat la politie, nati meir incearca ca sa ma prosteasca…

 1. mda…
  acum pune oamenii de la birou sa ma sune. a zis ca i pare rau ca nu a fost vina lui…
  dar de ce nu suna el?
  scuza ca ” e mai batran” nu tine…

 2. Gogoo ardel pe prost!Asa fac astia stanga mare pe seama noastra!Pacat ca acum pt el e buna si publicitatea asta negativa!
  Dar bucurate ca te-ai invatat acum si stii cand mai dai de un “stab” de asta ca trebuie sa ceri $$$ inainte!

 3. man, pe mine nu ma fac banii. eu ii fac pe ei. multi, putini… ii fac si am invatat multe :)
  dar nici fraierii nu ma fac. iar stabii sunt pt mine oameni ca toti ceilalti. nu ma impresioneaza nici unul.

 4. Am lucrat si eu candva la un cacanar de asta.Dar ma durea fix in pelvis de el…..ce bani faceam eu pe alta parte pe zi….era salariul meu pe o luna:))

Comments are closed.